PRVI PUT POSLE SMRTI MAJKE! Evo u kakvom je stanju bila Karleuša u emisiji, a onda se obratila kandidatima sa VELIKOM TUGOM U GLASU!

Ova emisija je prva u kojoj se Jelena Karleuša pojavila nakon smrti majke Divne Karleuše.

U današnjoj emisiji „Zvezde Granda Specijal“ mentori ovog muzičkog programa birali su parove kandidata koji će se takmičiti jedni protiv drugih u trećem krugu.

Ova emisija je prva u kojoj se Jelena Karleuša pojavila nakon smrti majke Divne Karleuše. Pevačica je uspela da svoje emocije i privatne probleme ostavi po strani, pa je celu emisiju provela nasmejana.

Loading...

„Ko god bude protiv tebe – nema šanse, tako da ti već čestitam prolazak u četvrti krug!“, poručila je Jelena jednom od svojih kandidata, a potom se obratila svom večitom protivniku, Viki Miljković:

„Kako si, Viki, jesam li ti nedostajala?“, upitala ju je ona uz osmeh, a zatim dodala, nakon što joj je Viki uputila niz komplimenata:

„Tako, reci mi neku lepu reč, I od tebe to da čujem.“

Pop diva je šaljivo komentarisala kandidate drugih mentora:

„Vi zapravo niste ekipa otpisanih nego ekipa Panik-taster“, dodala je ona kroz smeh, aludirajući na to što je produkcija svoj tim sastavila od onih kandidata koje niko od članova žirija nije hteo.

Na kraju, Karleuša se obratila svojim kandidatima ovim rečima pred kraj emisije.

„Ja uglavnom neću biti tu za vas. Sa vama će uglavnom raditi Ivana, ali ja znam da imam najbolji tim i da je kod mene pobednik!“

Izvor: Alo.rs/B.Z.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *