RODŽER OPET PROZVAO NOVAKA, A ONDA SE OGLASIO SRBIN: Đoković BRUTALNO ponizio Federera!

Rodžer Federer je u Majamiju osvojio 101 titulu u bogatoj karijeri. Švajcarski teniser je i pored odlične partije protiv Džona Iznera bio prilično nervozan posle meča.

Razlog je Novak Đoković. Švajcarac je u poslednje vreme često uzimao u usta srpskog asa u negativnom kontekstu, a svoju priču je nastavio i na Floridi. Upitan da prokomenatriše Đokovićeve rane eliminacije na američkoj turneji Federer je kratko odgovorio.

– Prošlogodišnji rezultati su bili bili fantastični, ali u Indijan Velsu i Majamiju se videlo da su Đokovićeve titule i rezultati posledica nespremnosti i povreda najvećih rivala, a ne samo njegovog kvaliteta. Pitanje je da li će Novak zadržati prvo mesto do kraja godine, jer od jula brani veliki broj bodova – istakao je Federer.

Loading...

Ovo obraćanje slavnog protivnika, primoralo je Đokovića na hitnu reakciju. Najbolji teniser sveta nije želeo više da trpi ponižavanje, pa se kratkim saopštenjem obratio javnosti.

Rodžer Federer je još jednom pokazao pravo lice. Nekoliko puta nisam želeo da odgovaram na provokacije i udarce ispod pojasa, ali ovoga puta ne mogu da ostanem nem. Mnogo me je razočarao, stvarno je mnogo loš čovek. Treba da se stidi – saopštio je Đoković.

Sve ovo moglo bi da se dogodi u stvarnom svetu da Đoković nije oličenje primerenog sportiste i fer-plej igrača. Naravno, ni gore navedene reči Rodžera Federera nisu istina.

Zato cenjeni čitaoci, nemojte da se ljutite. Uživajte u Danu šale. A-pri-li-li-li…

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SVI SU GLEDALI: Evo šta su Jelena i Novak radili na tribinama !

Otvaranje „Adria Toura“ u Beogradu je bio spektakl posebne vrste. Gledali smo najpre egzibiciju na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *