MILIJANA PRIZNAJE DA JOJ MILOJKO NIJE PRVI STARAC! Volela sam još jednog dedu, terala sam ga da se razvede!

Lepotica iz Pilatovića Milijana Bogdanović (21) otkriva da je i pre Milojka Božića (74) volela starce i da je kao sedamnaestogodišnjakinja bila u vezi sa oženjenim muškarcem, koji je tada imao 64 godine

– On je iz mog sela, komšije smo. Poznaje moje roditelje, dolazio nam je u kuću. Najpre mi je pisao na Fejsbuk, a onda smo razmenili brojeve telefona i nakon mesec dana smo se smuvali.

Pokušavali smo da krijemo vezu, ali su mnogi saznali za nas – ispričala je Milijana u „Parovima“ i dodala da je zahtevala od njega da se razvede:

Loading...

– Zajedno smo išli na Zlatibor, posećivali moje roditelje u Užicu. Tražila sam od njega da se razvede, ali on nije hteo. Zbog toga smo se burno posvađali, gađala sam ga telefonom. To je i bio razlog našeg raskida.

Milojko: Dve godine sam živeo kao biljka
Milojko je otkrio da je dve godine živeo kao biljka nakon što je nesrećnim slučajem udahnuo amonijak:

– Radio sam u fabrici „Duga“ u Beogradu, kada se dogodila nezgoda, pa je iscurio amonijak. Otrovao mi se nervni sistem, zbog čega sam dve godine živeo kao biljka, prikovan za krevet. Samo sam spavao, ništa nisam mogao da radim. Nakon toga sam išao na elektrošok terapije, koje su me vratile u život.

Ona je bez blama otkrila kako je provocirala švalerovu suprugu.

– Njegova žena je znala za nas. Pozvala bih je na fiksni telefon i pitala je: „Gde ti je muž?“ Ona bi mi besno odgovarala: „Ne zanima me gde je, ne provociraj me! Zovi ga na mobilni“ – ispričala je Milijana.

Izvor: Informer.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *