SVAĐALI SE CELU NOĆ! Aleks prišla Davidovom krevetu, usledio ŠOK: UTIŠALI BUBICE – Snimljen TAJNI GOVOR!

Detalj koji je svima promakao.

Za crnim stolom se desilo više većih svađa, a na pauzi jedna neočekivana kada je Aleksandra Subotić prišla Davidovom i Aninom krevetu, gde je počela raspravu sa svojim bivšim verenikom. Za stolom su iznesene neke stvari iz života koji su David i Sandra imali iza kamera, a najviše se tiču materijalne prirode i para koje su se trošile, a koje su bile većim delom Subotićkine, zarađene od učešća u prethodnom rijalitiju.

– Ružno je što si ti mene ostavio zbog para – trljala je Aleksandra Davidu na nos, pa dodala da je sve zbog njene kazne od 50.000.

Loading...

– To nije istina, on je baš rekao da će zbog toga da ostane u rijalitiju – ponovo se umešao Lazar, a Ana Korać ih je napustila besna.

– Osećanja se nikada nikome nisu ugasila preko noći, Davide ti si pričao da mene nikad ne bi prevario – vikala je Aleks.

Dok su prebacivali jedno drugom stare stvari iz veze, i trljali jedno drugom greške, Luna je sedela i udarala se u glavu, govorivši kako ne može više da je sluša, a mnogi su se prisetili da se ovako ponašala i kada je Kija Kockar sa Slobom htela da reši neke stvari.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *