KAKAV LAPSUS NA RTS-U! Voditeljki IZLETELO, program odmah PREKINUT! BLAMČINA (VIDEO)

Kada se radi uživo emisija vrlo lako dođe do lapsusa, ali oni su uglavnom bezazleni i dugo se prepričavaju.

Vrlo lako se može desiti da se na ekranu pojavi nešto što ne želite, ili da neko od spikera napravi grešku koja će poremetiti ceo program. U to ime, izdvojili smo jedan od najupečatljivijih grešaka koja se desila na RTS-u, kao dokaz da i najozbiljniji mogu pogrešiti. Ili što kaže ona stara “Ko radi, taj i greši.”

Prenos uživo uvek predstavlja pravi izazov za spikere, pa i nije slučajnost da dodje do greške prilikom prezentovanja vesti, jer bože moj, pa svi smo mi ljudi.

Loading...

Ali, ovaj ovaj ispad koji se desio pre par godina je za anale. Razumljivo je da se permutuje neko slovo, ili čak loše izgovori reč, ili pak da zastane mozak pa nastane ona neprijatna tišina, ali ovo, pa ovo će se prepričavati decenijama sigurno.

Voditeljka “Jutarnjeg programa” Nataša Miljković uključila je u program koleginicu Sanju Belović koja se nalazila na Dunavu, u nameri da saopšti kakvo je vreme danas i da li je uopšte svanulo. Umesto toga, dobila je jednu sočnu psovku, jer Sanja nije očekivala da će se tako rano uključiti.

Kada je Nataša pitala kakvo je vreme, Sanja je ne očekujući da je gledaju milioni rekla – “Nisam ja d*petom ovde stala” na šta su joj kamermani rekli da je sram bude. Nataša je samo uzviknula “auuhh” i brzo isključila Sanju iz programa.

Izvor:  
Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *