18 GODINA ZAJEDNO: Zaspala je i nije se probudila: Nataša Bekvalac objavila tužne vesti!

Pevačica potresena gubitkom

Poznato je da je pevačica Nataša Bekvalac veliki ljubitelj životinja, a na društvenoj mreži Instagram povodom dana napuštenih životinja rešila je da podeli svoju tužnu priču.

Naime, poznato je da je Nataša neko ko često udomi životinje, ali ipak za jednu „Jacu“ bila je najviše vezana. U pitanju je porodičan pas kog su i njene ćerke obožavale, a koji ih je, nažalost, napustio.

Loading...

„Danas je dan napuštenih životinja. Donedavno živela sam sa njih dve, sa Jacom i Lanom. Pre par meseci Jaca je zaspala i nije se probudila. 18 godina bila mi je najbolja drugarica, uz nju su moje ćerke prohodale, bila je ljubav koju mogu da razumeju samo oni koji 18 godina dele jastuk sa ovakvom njuškom, najdivnijim psom na svetu… U mom srcu živeće zauvek“, napisala je ona.

Nataša je potom dodala da je jedan od njenih ljubimaca usvojen i da je samo pomoću velike ljubavi uspela da ga pripitomi i prilagodi životu u stanu.

„Mila je retriverka ostavljena na snegu zajedno sa svoja tri šteneta. Nakon što sam njenoj deci našla domove, susreli smo se sa njenim teškim bolestima uključujući i srčanog crva. Dve godine trajala je borba i ona je danas zdrav i predivan pas. Želela sam da je dam, nalazeći opravdanje da je ona pas naviknut na ulicu, da nemam vremena da joj se posvetim (duge šetnje, retriveri vole aktivnosti), da nije vaspitana da bi bila u stanu sa decom, da se linja… A ona… Došavši u naš stan kao da je znala da joj tražim grešku… I nije je napravila… Tražila je samo jedno… Ljubav… Danas, Mila je član naše porodice, potpuno prilagođena životu u stanu, toliko je plemenita i divne naravi, moju decu obožava, Lanu onako… Dakle, Mila ostaje a jedno je sigurno… Ljubav je ključ… Pronađite je u sebi.“

Izvor: Alo/R.J.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *