SRCEPARAJUĆA ISPOVEST IZ BOLNIČKE SOBE! Deina drugarica OTKRILA SVE: „Ova devojka je…“

Ove reči će vam dugo odzvanjati u ušima.

Dea Đurđević koja je pre skoro dva meseca doživela stravičan udes u kom joj je otkinuta ruka i dalje se oporavlja u bolnici.

Ona je nedavno prebačena u Klinički centar i sada može da prima posete, pa je njenoj mami i vereniku Mladenu Mijatoviću pao kamen sa srca.

Loading...

Dea se super oporavlja, ne skida osem sa lica i svaki dan pokazuje svoju hrabrost, što nam je potvrdila i devojka koja trenutno sa njom deli bolničku sobu.

– Ležim sa Deom na istom odeljenju. Ljudi, ova devojka je anđeo! Ja pozitivniju i miliju osobu upoznala nisam! Vredna svakog poštovanja – objasnila nam je ona.

Deina mama Nena takođe je nedavno otkrila da se njena ćerka oseća mnogo bolje.

– Hvala bogu, Dei je znatno bolje, oporavak teče kako treba, sada mogu svaki dan da je viđam i presrećna sam zbog toga. Samo to što je prebačena sa intenzivne nege mnogo znači. Odlično je i šali se kao pre. Ona je meni sve i ja ponekad nemam više snage da je gledam u bolnici, mnogo mi je krivo, ali ona tada mene bodri i govori mi kako će sve biti u redu. Ponosna sam na nju, jača je od mene. Mladen je stalno uz nju i to joj puno znači – rekla je iskreno Nena.

Podsećanja radi, Đurđevićka je doživela saobraćajnu nesreću 7. februara na Dedinju, ispred KBC „Dragiša Mišović“, kada joj je autobus otkinuo ruku. Od tog dana, pa sve do prošle nedelje bila je na intenzivnoj nezi na VMA, a zatim je prebačena u Klinički centar, na odeljenje ortopedije.

Izvor: Srbija Danas/Alo

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *