MEDICINSKA SESTRA OBOLELA OD RAKA NA SAMRTI PRIZNALA: „Zamenila sam 5.000 beba! Deca rođena u tom periodu treba da se testiraju…“

Elizabet Mveva, bivša medicinska sestra koja boluje od raka, svoje je grehe odlučila da okaje na bolničkom krevetu.

Naime, Mveva je priznala kako je iz zabave u 12 godina zamenila oko 5.000 beba dok je radila u bolnici The University Teaching Hospital u Zambiji.

– Imam rak i u terminalnoj sam fazi i znam da ću uskoro da umrem. Želim priznati svoje grehe pred bogom i ljudima kojima sam nanela štetu. Nemam više šta skrivati, zamenila sam oko 5.000 beba – priznala je Elizabet.

Loading...

This woman by the name Elizabeth Mwewa from Zambia said from 1983 — 95 she swooped about 5000 babies just for fun when…

Posted by Mnumzane Nkomose on Friday, April 5, 2019

– Činila sam to iz zabave i neke navike. Znam da sam pogrešila pred bogom i svojim Zambijcima. Neka mi oproste zbog svega što sam učinila toj nedužnoj deci. Prouzrokovala sam i razvod nekoliko parova koji su nakon odlaska na DNK test otkrili kako deca nisu njihova – rekla je.

– Mnogim sam majkama prouzrokovala patnju time što su dojile decu koja nisu bila njihova. Ne želim ići u pakao zbog toga, zaista mi je žao – bila je očajna.

Mveva je takođe dodala da se radi o deci rođenoj između 1983. i 1995., stoga ih poziva da se testiraju ako imalo sumnjaju u svoje poreklo.

Foto: Pixabay.com

Izvor: Index/ N.M.

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *