TRAMPOVA OSVETA HARADINAJU: Pakujte se i ti i brat, pa u Hag! Povedite sa sobom i 100 OVK terorista!

Tokom aprila će čak 100 nekadašnjih pripadnika terorističke OVK morati u Hag, gde će dati iskaze I dobiti status osumnjičenog ili svedoka.

Diplomatski izvori navode da će više biti osumnjičenih, te da se radi o osveti američkog predsednika Donalda Trampa Ramušu Haradinaju zbog tvrdoglavog odbijanja da ukine takse na srpsku robu, piše Srpski telegraf.

Albanci šuruju sa delovima CIA i tzv. dubokom državom u SAD, čiji je najveći cilj da se 2020. godine u Belu kuću useli novi stanar.

Loading...

– Bahatost koju demonstrira Haradinaj nije slučajna. Tramp je to dugo trpeo, ali sada je kap prelila čašu. Zato će Haradinaj i njegovo okruženje biti udareni tamo gde ih najviše boli – otkrivaju diplomatski izvori.

Specijalni sud za zločine OVK zvaničnom Vašingtonu poslužiće kao jako sredstvo odmazde, ali i poluga za disciplinovanje neposlušnih u Prištini. Za sada, pred sud pozivaju ljude koji su tokom rata bili u Haradinajevom okruženju, ali veoma brzo na red bi mogli doći i njegov brat Daut i on. O tome, navodno, uveliko pišu i albanski mediji.

 

Izvor: Srbija Danas/Srpski telegraf

Loading...

About Autor

Check Also

Evo koliku penziju će dobiti Mile Kitić !

Mile Kitić (68) već dve godine prima nemačku penziju, koja mesečno iznosi oko 1.600 evra, saznaje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *