Foto: Pixabay.com

PRIJATELJI OTKRIVAJU ŠTA JE PRETHODILO SAMOUBISTVU! Jovan je najavio da će se ubiti, četiri sata kasnije je pronađen obešen!

Prijatelji Jovana V. ne mire se sa činjenicom da je počinio samoubistvo.

Šokirani su i tužni.

Vest o Jovanovom samoubistvu ih je zatekla i nisu bili previše voljni da govore o detaljima ovog užasa koji se dogodio danas popodne nadomak Beograda.

Loading...

Jedna od njegovih prijateljica je, ipak, otvorila dušu i ispričala šta je prethodilo tragediji.

– Bili smo prijatelji, bio je jako dobar momak. Pričao mi je da mu je mnogo teško jer mu je žena odvela decu, nije dozvoljavala paketiće da da deci… Išao je u Nemacku da radi da bi njima dao da bolje žive – navodi ona.

A. I. je napomenula da je primetila da je rastrzan i psihički loše, ali da ovo nije očekivala.

– Trebalo je da idem kod njega pre par dana i nisam mogla. Preključe mi je poslao poruku da vidi kako sam…To je bilo sve, dok nisam na Fejsbuku saznala sta je uradio – priča A.I. ističući da su Jovanu deca bila sve na svetu.

Jovan V. iz okoline Beograda počinio je samoubistvo četiri sata nakon što je svoje namere o suicidu objavio na društvenoj mreži Fejsbuk. Prijatelji su odmah pozvali policiju, ali je ipak bilo prekasno.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

„Pre dve godine, napustila me je moja žena i odvela našu decu. Ostao sam sam. Za te dve godine, pokušao sam sve sto sam znao i umeo i preko zakona, suda i policije. Terala me je u zatvor dva puta, ali sam ja opet po izlasku klečao i molio, donosio cveće, slike, odlazio ili u suzama ili u pandurskim kolima… Za bilo kakvu šansu, zagrljaj, razgovor, za šansu da okajem grehe, da vratim porodicu kući, da ih zagrlim. Da krenemo sve iz početka, da nam deca budu na okupu. Da se borim i krvarim za moju porodicu. DA MOJA DECA NE PROĐU ONO ŠTO SAM JA! Sve sam pokušao… nisam uspeo i sada dođem iz Nemačke da bih opet pokušao i saznam da je moja BUBICA, žena koju sam birao do groba, majka moje dece osoba važnija od bilo čega na svetu, saznam da je otišla drugom čoveku. Sve je moglo u životu, al’ život bez moje porodice NIKADA. Nema tu drugog braka, dece, čuda… jedan život, jedna porodica. Objasni sada deci zašto im se otac ubio. Kad pogledaš u Anine oči, videćeš mene! Dabogda zaplakala svaki put kada Mima kaze TATA! Ja ni ne znam kako zvuči njen glas kada to kaže. Idi,voli ga, više nego što si mene ikada! Moli se Bogu za moj oprost, jer ja tvoj nikada nisam dobio. Bili ste mi sve! Je*o život kad ostaneš sam bez svoje porodice. Kome da se vratim kući, sebi? Sam sebi ni ne trebam. Rekao sam ti da bih dao život za tebe, bubice moja, živote moj! Jebiga, znaš i sama…“Jovica kaže, Jovica uradi“… to su tvoje reci… ZBOGOM PORODICO IZGUBLJENA, ZBOGOM LJUBAVI! BILA SI MI SVE.“

 

Foto: Pixabay.com

Izvor: Srbija Danas/ Pink.rs/Telegraf

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *