DOBILA ZADATAK OD PRODUKCIJE? Stanija će RAZDVOJITI Lunu i Marka, a EVO KAKO, sve slučajno ODALA!

 Kako se približava završnica rijalitija Zadruga, stvaraju se klanovi među zadrugarima koji se okupljaju u grupe i čini se kao da im nestaje snage da se do kraja rijalitija bore sami. 

Povratak Aleksandra Subotić uneo je dosta turbulencija i promena u živote zadrugara koji su se podelili na one koji je podržavaju i one koji je ne podržavaju. Na njenu stranu stala je i Stanija Dobrojević, a od tada su njih dve nerazdvojne.

Ono što je privuklo našu pažnju je da Stanija čini se želi da isprovocira Lunu Đogani, koketiranjem sa Markom Miljkovićem. Ona je u toku prošle žurke igrala previša blizu Miljkovića, a na snimku se videlo da je Luna nju odgurnula, na šta se Dobrojevićava napravila da ne primećuje Lunin gnev.

Loading...

Staniju je juče u toku emisije Radio Amnezija napala Doroteja Jovanović, nazvavši je baba devojkom, a ona se odmah požalila Aleksandri i Mariji Kulić.

Tom prilikom je rekla kako je njen zadatak u rijalitiju da provocira i da ona mora da ispoštuje svoje obaveze koje ima prema produkciji, što nas je navelo na pitanje.

Da li je možda Stanija dobila zadatak od produkcije da razdvoji Lunu i Marka? Ukoliko uzmemo u obzir i da su Marko i Stanija ovonedeljni potrčci, stvar postaje još lakša za nju. Ona sada ima Marka na dohvat ruke, a Luni su ruke vezane.

Đoganijeva je još sinoć Miljkoviću napravila ljubomornu scenu jer mora da spava sa Stanijom u izolaciji, a ukoliko Stanija napravi neki novi potez, pitanje je kako će se sve među njima završiti.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *