KRIVI LUNU ZA PROPAST PORODICE? Gagi Đogani OČAJAN i na ivici nervnog sloma! UPLAŠIĆE VAS ono što se dešava njegovoj MALOLETNOJ ćerki

Izbegavaju je.

Gagi Đogani osvrnuo se na fotografiju njegove maloletne ćerke N. Đ. koju je postavila na Instagram, a na kojoj se jasno vidi da se ona ljubi sa nepoznatim mladićem i uz to je dodala emotikon prstena, to je podgrejalo spekulacije da se ona verila.

Gagi je stao u odbranu ćerke, koju je dobio u braku sa Anabelom Atijas i demantovao da se ona udaje.

Loading...

– Doživela je linč. Medijski linč. Pitaću vas samo da li znate kakva su deca? Koliko mogu da budu gadna u tom tinejdžerskom dobu? Zar da Nina ne ide u školu? Pa svi je zovu udavača! Dete mi se potreslo. Zar da roditelji njenim drugaricama zabrane da se druže sa Ninom? Da je ispale za već dogovoren vikend na Adi zbog jedne slike? Svi pravimo gluposti dok smo mladi. Svi smo imali nekog momka ili devojku i smatrali da je to ono pravo i hvalili se. Pa od toga ne bude ništa. Mladost – ludost – rekao je on.

Njegova ćerka Luna koja se nalazi u rijalitiju, kaže on, takođe pravi gluposti svaki dan.

– Ona će zamrzeti Lunu na kraju jer misli kako joj se sve dešava zbog Lune, koja se ogolela do kraja. I kako ja da ispravljam te stvari? – dodao je ogorčeni Gagi.

Izvor: Svet/K.V.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *