RASKID MILIJANE I MILOJKA – ON NA PODU, DAJU MU LEKOVE: Evo ko je izbačen iz „Parova“

Okončana je još jedna i više nego burna rijaliti nedelja, a gledaoci su saznali ko je ovoga puta izbačen iz „Parova“.

Nominovano je bilo njih osmoro: Jovana Novakov Šmizla, Milijana Bogdanović, Milutin Radosavljeić Mili, Jelena Ilić, Dario Šogorović, Ratko Dimovski, Spaho Sulejman i Aleksandra Marjanović.

Na tabeli za izbacivanje najviše glasova i prvo mesto je zauzeo nedavno diskvalifikovani i abolirani Mili sa 27,4 odsto SMS-ova publike, a iza njega su bili Šmizla (23,5), Jelena (17,9), Dario (13,2), Milijana (8,2) i Aleks (4,4).

Loading...

Poslednja dva mesta na tabeli su zauzeli Spaho (1,6) i Zmaj od Banata (0,5), a luksuznu zemunsku vilu je na kraju napustio Ratko.

Prava drama se ipak dešavala između Milijane Bogdanović i Milojka Božića. Ona je saznala da on faktički nema ništa u svom vlasništvu, kao i da navodno ima vanbračnog sina tako da ni kuća u kojoj žive i stan koji on iznajmljuje teško da mogu da pripadnu njoj, pogotovo jer su ključevi u rukama bivše supruge.

Zato je Bogdanovićeva tražila da polovina njegovog honorara u „Parovima“ pripadne njoj, ali i da u vilu pošalju notara kako bi joj odmah prepisao kuću i tako je obezbedio.

Nakon duge rasprave, Božić je ustao od stola, tražio je bromazepam i stao na vrata vile. Nekoliko učesnika je počelo da mu čita opelo kao da je umro.

Milijana nije mogla da podnese celu situaciju, i otrčala je u izolaciju da bi mogla da plače.

Na kraju, Milojku je toliko pozlilo da je s poda ispred vrata prebačen u izolaciju gde je tražio da mu daju još jedan bromazepam iako je jedan samo sat-dva ranije popio.

Na kraju ga je uslovila raskidom ako ne potpiše papire – ili da joj prepiše kuću, ili honorar u „Parovima“.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *