DAVID SE SMEJAO DOK SU SE PSOVALE! Aleksandra Subotić i Ana Korać u žestokoj svađi, izvređale jedna drugu: Nemoj da foliraš, klošarko jedna!

Njemu zanimljivo?!

Sinoć je u emisiji,,Pretres sa Milanom Miloševićem“ došlo je do rasprave između Ane Korać i Aleksandre Subotić. Naime, David je Aleksandri rekao da je zbog nje čak i sa majkom Biljanom ulazio u sukobe.

Aleksandra je na ovo poludela i krenula da vređa Davida:

Loading...

– Kaže on meni da se zbog mene odrekao majke, a zbog nje nije. Sa njom će da ide u Ameriku. Ti mene Davide koristiš. Ti si dečko jedna funjara. Klošaru jedan. Istinu samo govorim.

Koraćeva je tad bila podignuta od strane voditelja da prokomentariše sve ono što su David i Aleksandra rekli jedno drugom nekoliko minuta pre.

– Ovo je strašno, čas govori jedno, čas drugo. Nije mi jasno. Mnogo se zavozala. Govorim Davidu da prestane više sa svim ovim stvarima. Ja njemu dajem pravo da govori šta hoće, nisam ja Aleksandra. Ja tebe ne komentarišem, samo kada me pitaju. Kada ja govorim, ti ćutiš.

Prvi deo svađe možete pogledati u videu ovde:

Aleksandra joj je onda oštro odgovorila:

– Sram te bilo, nevaspitano pseto. Tako pričaj za svog dečka. Nemoj ti meni tako da se obaćaš. Klošarko jedna!

Ana je tad počela da vrišti na nju:

– Nemoj meni da se foliraš, reši svoje novčane probleme sa njim. Da mu je dobro sa tobom ne bi se zaljubio u mene. Nemoj meni sindrom žrtve, ne vidim te ovde.

Izvor: Alo.rs/I. M.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *