GADNO MI JE! DNO DNA! David poludeo zbog INFORMACIJA koje iznosi Aleks! Zapenio, ne može da je UĆUTKA!

Otkako je Aleksandra Subotić ponovo ušla u „Zadrugu 2“, svađe sa njenim bivšim verenikom, Davidom Dragojevićem, koji ju je izdao i započeo vezu sa Anom Korać ne prestaju. To se nastavilo i tokom sinoćnje emisije „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“, a David nije krio da jedva podnosi sve što Aleks iznosi o njihovoj vezi.

– Što se tiče Davida, on je sam sebi najveći problem, sebe je pljunuo i zgazio – počela je Aleksandra.

 Tvoj najveći problem je što sve to radiš, jer sam ja sa Anom! Ti ne znaš šta pričaš! Ti nisi svesna kakve ljude pominješ, neke stvari! – rekao je David.

Loading...

– Da li si ti svestan da si sam pokrenuo sve ove teme? Ja pominjem ono što je tvoj brat izneo! Sam si sve napravio zbog osećaja krivice, straha! – rekla je Subotićeva.

– Meni je dno dna kakve stvari ona pominje, ja nešto nikad ne bih rekao ovde! Katastrofa, ružno mi je sve ovo! Gadno mi je! – rekao je David.

– Ti si mene ovde predstavio kao neuravnoteženu osobu! Ti si lajao o meni 24h! Poveravao si se Ani i Lazaru, pisao si knjige! Ti si pozdravljao ženu koja je mene vređala zbog tebe! Ona je slala pakete u ime tvog tate da bi meni napakostila, a ti si sve vreme mislila da je on! – rekla je Aleksandra.

 

Izvor:  

 

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *