MILOJKO DISKVALIFIKOVAN IZ PAROVA: Opasan razlog, da se ne desi ono najgore! Nervni SLOM Milijane

Produkcija rijalitija „Parovi 7“ sinoć je iznenadila sve učesnike i saopštila da će neko od takmičara biti diskvalifikovan. Pred vratima luksuzne zemunske vile bili su Dario Šogorović, Milutin Radosavljević Mili i Đorđe Tomić, a onda su se svi šokirali kada je obelodanjeno da će izbačen biti novajlija Milojko Božić o čijoj vezi sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović se naširoko piše i priča.

Razlog diskvalifikacije koji je saopštila voditeljka Slađana Petrušić je bio veoma opasan – da se ne desi najgori scenario i da Božić ne strada zbog zdravstvenih problema. Da ne daj Bože – ne premine!

– Milojko nije sposoban za dalje takmičenje zbog zdravstvenih problema, a ova kuća ne može dopustiti da se desi ono najgore – kazala je Slađa.

Loading...

Milijana mu je pritrčala u zagrljaj, poljubila ga i prošaptala mu reči na uho.

– Ja ne mogu bez njega – rekla je ona i briznula u plač, dok su je zbog toga pojedini učesnici osudili, a među njima i Mladen Vuletić, jedan od najvećih kritičara ove nesvakidašnje veze u vili „Parova“:

– Nije plakala kada se ‘vatala sa Požgajem po ceo dan po kući! – prisetio se Mladen Milijaninih „grehova“.

Međutim, na kraju se ispostavilo da je sve zapravo igra produkcije.

Voditeljka je ubrzo poslala Milijanu u tajnu sobu gde ju je čekalo iznenađenje. Tamo je preživela novi mini nervni slom kada je videla da joj se dragi vratio.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *