GROZNI DETALJI O KIJI: Luna otkrila šta joj je Sloba u STROGOJ TAJNOSTI ispričao za Kockarevu

Sram ga bilo!

Ono što je sve gledaoce veoma iznenadilo jeste pitanje Lune Đogani koja je pitala Anu Korać da li je svesna da će možda proći kao ona kad se rijaliti završi.

– Za sada nemam nijedan razlog da sumnjam u njega. Pitala me je da li se plašim i da li se nakada zapitam da ću proći kao ona. Mislim o Davidu i meni. Pričamo dosta o nama međusobno. Ne mislim ni o Aleksandri – govorila je Ana.

Loading...

Luna je potom poistovetila Koraćevu sa sobom iz prve sezone pa je ukratko opisala sličnosti koje vidi između Ane i nje.

– Nisam je slučajno pitala. Ima dosta sličnosti. Setimo se prošle godine i snimaka. Videla sam da Anu ne dotiču ti Davidovi snimci sa Aleksandrom. Sve mi je nekako slično kao ono moje sa Slobom, čak su neke rečenice slične. I Sloba se kleo u mene i govorio da je sve što nije imao sa Kijom, da je našao u meni. Da je voli kao osobu, da je poštuje i da ga je gušila. Na isti način Ana ustaje u brani Davida. Ja razumem nju, ja svoju majku nisam slušala. Razlika je u tome što sam sumnjala sve vreme – rekla je Luna.

– Razlika u tome je što je on meni rekao da je voleo nju, ali da se sve ugasilo. Sloba nikada nije lepo pričao o Kiji. Bitno je da ja verujem u sve ovo, ne treba mi niko – branila je Davida Koraćeva.

– Ovo je sve meni copy – paste, sve mi je isto, samo je druga osoba. Ovo nije Ana Korać koju ja znam – kratko je prokomentarisala Ljuba Pantović Koraćevu.

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *