BOJI SE ZA SINA! Davidova mama u strahu od POLICIJE: Oteraće ga u ZATVOR, mnogo je opasna!

Ne podržava vezu sa Anom zbog spekulacija o poslu kojim se bavi

Nakon što je uhapšen najveći srpski makro Mihajlo Maksimović, Davidova majka Biljana Dragojević strahuje da zbog Ane Korać njen sin ne završi u zatvoru.

Naime, uhapšeni je izazvao opštu pometnju kako na celoj estradi tako i među učesnicama „Zadruge 2“, pa je moguće da će neke starlete izaći iz rijalitija da daju izjave u policiji, a među njima je i devojka Davida Dragojevića Ana Korać, što Bilju najviše i potresa.

Loading...

„Ana će Davida oterati u zatvor, plašim se da mu ne smesti nešto. Ta devojka je opasna mnogo. Od početka veze ispratila sam i propratila sve, upozoravala sam ga na vreme da ta žena može mnogo da mu naudi. Znam da Koraćka i te kako igra igru. Ja je nikada nisam podržavala niti ću“, jasna je Dragojevićka, a dodaje da ne zna šta će ukoliko joj sin upadne u ozbiljne probleme.

„Što se tiče njihove veze i Ane, nisam promenila mišljenje. On sam sebi neka bira. Ako je njemu OK, neka bude sa njom. Mada, od toga nema ništa jer je mnogo glupo da se veže za devojku koja radi to što radi. Realno, svako ko je normalan gledaće tako, pa i ja„, rekla je Biljana i dodala:

„Njemu treba devojka koja je normalna, mislim neka druga devojka. Ne mislim da je ona nenormalna, nego zbog svega što se piše, a to sam i čula ranije, nisam ga bez veze upozoravala i nisam tek tako bila protivnik te veze. Ne znam koja bi majka prihvatila tako nešto. Strepim svakog dana šta sve ona može da mu natovari na glavu“, zaključila je Biljana

Izvor: Republika
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *