PONAŠA SE BAHATO: Milijana ima NEREALNE ZAHTEVE! Ako ovo Milojko ne ispuni, ostaviće ga odmah!

Čini se da je nesvakidašnja veza između Milijane Bogdanović i 53 godine starijeg Milojka Božića dostigla sinoć svoju tačku pucanja u rijalitiju „Parovi 7“.

Nakon što su se tetka, majka, otac i baka odrekli Milijane, ona je praktično ostala bez krova nad glavom jer Milojko faktički nema ništa na sebe, a navodno ima vanbračnog sina tako da ni kuća u kojoj žive i stan koji on iznajmljuje teško da mogu da pripadnu njoj. Pogotovo jer su ključevi u rukama bivše supruge.

Zato je Bogdanovićeva tražila da polovina njegovog honorara u „Parovima“ pripadne njoj, ali i da u vilu pošalju notara kako bi joj odmah prepisao kuću i tako je obezbedio.

Loading...

Oni su sinoć raskinuli i Bogdanovićeva je napomenula da je to njihov kraj iako su potom uprkos brojnim razmiricama, ipak zakopali ratne sekire. Međutim, izgleda da je to samo igra za rijaliti. Tako barem govore Milijanine reči koja je u intervjuu za matičnu televiziju „Hepi“ kazala da su „završili i da će biti zajedno samo dok su u vili“.

 Sinoć sam rekla da smo završili, bićemo ovde dok smo u vili… Eventualno možemo da razgovaramo! To mogu da mu učinim – rekla je ona i dodala da je celu noć preplakala jer joj je Božić obećao sve, a ništa nije ostvario.

Milijana se oseća se izigranom, izdanom i povređenom, ističe da je sve to znala, ali da joj se sinoć sve nakupilo. Što se tiče svađe sa njenom tetkom koja je ušla u vilu u emisiji „Roditeljski sastanak“, kao i razlaza sa majkom i ostatkom porodice, ona dodaje da ne oseća da je na finansijskom gubitku već na emotivnom, iako nema gde da živi kada izađe.

– Ako osvojim prvu nagradu u „Parovima“, izgradiću kuću – rekla je Miljana.

 

Izvor: Happy tv

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *