DOLAZI NA HEPI ZBOG NJIH! KONTROVERZNI pevač objavio – Milijana i Milojko SPREMITE se na HAOS!

Internet senzacija Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, kaže da bi rado snimio pesmu sa najbizarnijim parom Milijanom Bogdanović (21) i njenim verenikom Milojkom Božićem (74).

Kontroverzni zabavljač najavljuje da će sa njima snimiti nastavak „Autotjuna“.

– Snimio bih zajedničku pesmu sa njima, ali pod uslovom da moj tim i ja napišemo tekst i muziku. Milijana i ja bismo pevali, a Milojko bi na primer mogao da repuje nešto. Bila bi to jako zanimljiva trojka. Predložiću to mom menadžeru – rekao je Šumadinac i dodao:

Loading...

– Uskoro ću gostovati na televiziji „Happy“, pa ću tražiti da se sretnem sa Milijanom i Milojkom, da se oko svega dogovorimo. Za nekoliko dana izlazi moja nova pesma i kada prođe njena promocija, onda bismo mogli nas troje da pričamo o saradnji – priznao je Zoki.

Pored toga što je voljan za saradnju, on je otkrio i šta misli o njihovoj vezi, s obzirom da je toliko velika razlika u godinama među njima.

– Ako su zaljubljeni i srećni, neka uživaju. Iskreno da vam kažem, baš su mi simpatični. Drugačiji od svih, a ja drugačije ljude volim. Nemam prava, niti želim da ih osuđujem, ako je njima lepo, onda je i meni. Možda su kod nas prvi par sa tolikom razlikom u godinama, ali u svetu takvih primera ima koliko hoćete – priznao je on.

Ovom idejom Milijana je bila oduševljena, međutim njen partner i nije baš zainteresovan.

Ja sam muzičar, znam kako taj posao funkcioniše. Milijani bih savetovao da ne hrli i da malo razmisli po tom pitanju. Mlada je, ima vremena za sve – rekao je Milojko.

 

Izvor: Srbija Danas/Informer

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *