BIVŠI SUPRUŽNICI ZAKAZALI VENČANJE: Kija Kockar i Sloba Radanović PONOVO STAJU NA LUDI KAMEN, a evo KADA I GDE!

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović odlučili su da se ponovo venčaju.

Bivši supružnici su ponoo u ljubavnoj vezi i već su zakazali drugo venčanje.  

Zbog pevačeve prevare sa Lunom Đogani u „Zadruzi 1“ Kija i Sloba su se razveli, ali su se potom i pomirili. Međutim, njih dvoje i dalje kriju svoju vezu. 

Loading...

„Kija je zbog Slobe nedavno ostavila dečka, s kojim je bila nekoliko meseci. Otkad su zajedno u žiriju „Pinkovih zvezda“, proradile su im stare emocije i pomirili su se. Doduše, oni su se posle „Zadruge“ u nekoliko navrata mirili i raskidali, ali ovog puta je to definitivno. Dogovorili su se da se u junu, kada budu na turneji po Americi, ponovo venčaju. Oni su već zakazali venčanje u Las Vegasu, kom će prisustvovati sam njihovi kumovi“, otkriva izvor blizak paru.

Njih dvoje su oduvek želeli da sudbonosno „da“ kažu u gradu neprestane zabave i kocke.

„Još dok su se zabavljali, pričali su kako bi bilo lepo da se uzmu u Las Vegasu. Zbog toga što je Sloba prevario Kiju sa Lunom u rijalitiju, ali i zbog ostrašćenih fanova, za sada kriju da će se venčati. Nisu spremni da se bore sa pritiskom okoline i javnosti. Samo njihov najbliži krug prijatelja zna za to. Njih dvoje su se razveli pre osam meseci u Zrenjaninu, ali nisu poništili crkveni brak, tako da su i dalje venčani pred Bogom, a tako će i ostati“, ističe izvor.

„Brakovi sklopljeni u Las Vegasu priznati su kod nas. Potrebno je samo da donesu dokumenta iz Amerike kod matičara u Srbiju. On će im zatim izdati izvod iz matične knjige venčanih“, objašnjava izvor.

 

Izvor: Espreso

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *