LEPI MIĆA I KORAĆEVA SKOVALI PAKLENI PLAN! Isplivali snimci koji DOKAZUJU da je Anina i Davidova veza je ČISTA NAMEŠTALJKA!

Ovoj vezi je kumovao Lepi Mića. On je iskoristio čitavu situaciju nakon Aleksandrinog izbacivanja.

Nakon što je Aleksandra Subotić diskvalifikovana, David i Ana su krenuli intenzivnije da se druže, pa je tu pao i poljubac, a onda je Lepi Mića zakuvao čorbu.

Pošto je lepi Mića objasnio da Koraćeva treba da bude sa Davidom jer će tako biti u žiži javnosti ida će je to izbaciti u prvi plan, ona je delovala vrlo zainteresovano za ovu ideju.

Loading...

Nakon toga su njih dvoje napravili plan, a Koraćeva je stigla da isplanira čak i raskid!

Lepi Mića: I šta misliš koliko će to trajati sa njim?

Ana: Pa mesec – dva.

Lepi Mića: A kako ćeš ga se rešiti posle?

Ana: Lako, kao i svaki put! (peva) Sve na svoje dođe.

Ovako je tekao razgovor između njih dvoje. Mića, kada je već dogovor pao i Ana se zainteresovala za ideju, nije gubio vreme, već je odmah krenuo sa ubeđivanjem Davida. Lepi Mića ga je odveo u šetnju po imanju, a onda krenuo da ga ubeđuje:

Lepi Mića: Ušao si u neku priču koja je vrlo izazvala buru napolju. Radi se o tebi, i ne treba niko da ti soli pamet šta to znači. Ne treba da te zanimaju dušebrižnici – ja ih tako zovem.

David: Ne osećam se baš nikako. Razmišljam kako će reagovati spolja.

Lepi Mića: Davide, ti odlučuješ. Ne odlučuju ovi spolja.

David: Teško je da je stavim u tu situaciju. Jer nisam takav da me boli kurac. I o maloj razmišljam i o svemu.

Lepi Mića: Ne treba ti i Ana sada da prekinete druženje, jer je neko došao i nešto reko. Lepo izgledate zajedno i konačno si pozitivan i zanimljiv. Hoćeš ponovo da urlaš i opet da ispravljaš krive Drine. Drugo kad ti se neko sviđa, to je tako i od toga ne možeš da pobegneš.

David: Sad ja ne znam, šta je napolju i kako je Aleksandra odreagovala na to sinoć.

Lepi Mića: Kako je odreagovala… kao i svaki put što je odreagovala. Ona je takva, ti najbolje znaš kakva je ona, nemoj da ti ja govorim, ti odlučuješ o sebi.

Čini se da je David i dalje bio u nedoumici da li ipak ovu priču sa Koraćevom treba da nastavlja, ali se nakon razgovora sa Lepim Mićom upustio u ovu vezu.

Da li je i Ana sada ima emocije prema davidu, ne zna se, ali je teško zaboraviti da je imala razrađen ceo plan u glavi, ne samo veze, već i toga kako će i kada prekinuti sa njim. Dakle, na početku same veze emcija sa njene nije bilo. 

Kako su ova dva razgovora izgledala u celosti pogledajte u video prilozima:

https://www.youtube.com/watch?v=xEM5J4qf3VQ

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …