STRAVIČNO! Naša poznata pevačica NAPADNUTA NOŽEM – Odmah reagovali policija i Hitna pomoć!

Napao je taksista!

Pevačica Sanja Maletić napadnuta je prethodne noći u Bijeljini od strane taksiste koji ju je vozio! Kako Telegraf.rs piše, sve se dogodilo nakon što je Sanja bila na snimanju emisije na BN televiziji, nakon čega je pozvala taksi i čoveku koji ju je vozio rekla da ide na određenu adresu. Međutim, tokom vožnje, Sanju su poslovni saradnici pozvali i rekli joj da se nađu na drugom mestu.

Sanja je taksisti saopštila da je došlo do promene krajnjeg odredišta nakon čega je usledila stravična drama. Kako kaže izvor, čovek je počeo da urla, psuje i da preti, a onda je ničim izazvan izvadio nož i nastavio da preti. Kako je naglo zakočio, Sanja je otvorila vrata kako bi izašla iz vozila, ali je čovek sa nožem izašao za njom. Drama je nastavljena na ulici, a policiju su pozvali ljudi iz prodavnice pored mesta na kojem je vozilo zaustavljeno.

Loading...

Nakon nekoliko minuta, policija je stigla na lice mesta i Sanja i čovek koji je vozio taksi vozilo sprovedeni su u policijsku stanicu. Međutim, Sanji je u stanici pozlilo i pala je u nesvesta, nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć.

Kako se nezvanično saznaje, vožač taksija koji je izazvao incident iste noći je procesuiran, a sada se oglasila i pevačica, koja je potvrdila da je napadnuta.

– S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji je usko povezan sa štitnom žlezdom… Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se… Zvali su, naravno, odmah Hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila – kaže Sanja za Telegraf.rs.

Pevačica je potvrdila saznanja za to kako je došlo do incidenta, ali kaže da ništa više od toga ne sme da priča, jer ne želi da se meša u posao policije.

– Najpoštenije je da pozovete stanicu policije u Bijeljini… Ja to ne bih posmatrala kao jednu branšu, da ne generalizujemo sve taksiste. Bogu hvala i za mene i za tog čoveka što nisam povređena. To je sve što mogu da kažem – zaključila je Sanja.

Izvor:  

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *