OZBILJNA DRAMA: U Zadruzi VANREDNO, produkcija IZNENADA odlučila – IZBAČEN JE! Najžešća kazna IKAD!

Svi zadrugari imali su turbulentnu nedelju iza sebe, u kojoj je razotkriveno mnogo tajni koje su pojedini vešto pokušavali da prikriju.

Iako je Veliki šef često tolerisao nemarnost takmičara i kršenja pravila „Zadruge“, ovoga puta poslao je pismo na adresu Bele kuće zbog kog je nastao muk čim su čuli kakve su sve sankcije pripremljene za njih.

– Zadrugari, doneli smo odluku da Ljuba bude kažnjena nedeljnim honorarom zbog toga što je opalila šamar Lazaru. Prevršili ste svaku meru, ne obazirete se na to što smo vas nekoliko puta opomenuli da nosite bubice. Higijena u Beloj kući je na sramotnom nivou, a šaputanje se nastavlja, iako znate da je i to zabranjeno. Iako je izričito rečeno da u toku sastanaka može izlaziti samo po jedan, vi ni to pravilo ne poštujete. Pisma može čitati samo vođa, a jutros su čitali svi. Zbog nepoštovanja doneli smo odluku da fond nagrada bude umanjen. Danas ćemo još jedan automobil izvesti iz „Zadruge“. Verujemo da vam je jasno da imate mnogo razloga za porodični sastanak. Kažite šta vam smeta i čije ponašanje je doprinelo da se fond nagrada smanji. Važno je da sve nedoumice rešite kako bi Zadruga mogla da funkcioniše. Do sada se mnogo puta pokazalo da upravo zato što svoj stav ne iznosite pred svima i ne razrešite probleme pred svima, dolazi do lošeg funkcionisanja. Odmah održite sastanak i rešite sve što se u proteklih nekoliko dana dešavalo. Juče smo svi gledali kako ste vođi obećali da ćete srediti Zadrugu, a odmah ste se vratili na bazen kako bi se sunčali. To pokazuje da vođa nema autoritet. Za kraj, šaljemo Bori i Banetu za prošlonedeljnu emisiju 300 dinara, a za ovu će dobiti po 1000 dinara – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Loading...
Izvor:  
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *