EVROPA ĆE POSTATI ISLAMSKA! Hrvatski istoričar ŠOKIRAO JAVNOST: Evo kako treba da izgleda obnovljen NOTR DAM!

Njegova objava je šokirala njegove pratioce i duboko uznemirila javnost

Goran Šarić objavio je tekst na svom fejsbuk profilu na kome je naveo da će Evropa po završetku obnove Notr Dama biti islamska.

Loading...

Njegova objava je šokirala njegove pratioce i duboko uznemirila javnost. Pogledajte o čemu se radi.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

„Fabrizio je poslovni čovek u pedesetim godinama. Živi u Rimu, ima ženu i ćerku, srednjoškolku. Od nedavno pije ženske hormone i rastu mu grudi. Već je dogovorio operaciju promene spola u Beogradu jer je tamo jeftinije nego u Italiji. Ide redovno kod psihijatra koji mu „pomaže da prihvati novu životnu ulogu“.

15.07.1099. križarska vojska ušla je u Jeruzalem. U samo dva dana križari su pobili više od 40 000 muslimana, židova, ali i lokalnih kršćana. Jedan katolički svećenik piše da je krvi bilo do konjskih uzda. Kada su 461 godinu ranije, 638. muslimani zauzeli Jeruzalem, nisu dirali ni židove, ni kršćane.

Neposredno nakon prvog križarskog rata (1096.-1099.) nastaje u tajnosti najintrigantniji viteški red svih vremena – „Red siromašnih vitezova Krista i Salomonova hrama“ ili jednostavnije Templari. 1118. Hugo de Payens je sa osam vitezova (na početku 6, kasnije su se još dvojica priključila) počeo iskapanja na mjestu negdašnjeg Salomonovog hrama. Devet godina nikog nisu primali u svoje redove, a onda se vraćaju u Evropu i za kratko vrijeme postaju najveća korporacija, najveća pomorska sila i najveća banka, sa najvećom stajaćom interenacionalnom vojskom, MMF i NATO – pakt onog vremena. Masovna hapšenja Templara počela su u petak, 13.10. 1307., a pet godina kasnije papa je rasputio red.

Baš u vrijeme uspona Templara započinje gradnja monumentalnih gotičkih katedrala, od kojih je najpoznatija ova Notre Dame u Parizu. U stotinjak godina sagrađeno ih je preko 100. Svaka za sebe je jedinstveno remek djelo i čudo nad čudima, svaka u sebi objedinjuje ogromna arihitektonska, matematička i astronomska znanja, obrtničke vještine, umjetnička umijeća i vrhunsku duhovnu i filozofsku misao. Kako u mraku srednjek vijeka, dok se Evropa tisuću godina nije kupala nastaju gotičke katedrale koje nemaju nikakvog uzora u vremenu koje im je prethodila, nemaju razvojni put, niti bi ih danas mogli sagraditi onim sredstvima kojima su raspolagali srednjovjekovni ljudi?

Da li su Templari sa sobom donjeli neka tajna znanja koja su pronašli na Istoku? Ili su oni bili red za javnost, a u tajnosti je postojao red iza reda, tzv. „Sionski priorat“ za koji Vatikan tvrdi da je izmišljen, a katolički ekperti u svojim knjigama pokušavaju dokazati da nije postojalo tajno društvo koje je čuvalo izvorno kršćanstvo i prenosilo ga čak i u mraku srednjeg vijeka? Je li samo puka slučajnost što su u mjesec dana izgorjele čak dvije katedrala u Parizu, Notre Dame i prije nje crkva svetog Sulpicija Pobožnog, a obje se nalaze na tzv. „Ružinim linijama“ o kojima je pisao pokojni Michale Baigant? Možda to nikad nećemo saznati, ali ono što je sigurno je da su gotičke katedrale osmišljene kao mjesto susreta čovjeka sa sobom i svojim Bogom.

Kad se završi obnova katedrale Notre Dame, Evropa će biti… islamska!Fabrizio je poslovni čovjek u pedesetim…

Posted by Goran Šarić on Wednesday, April 17, 2019

I sa čim se u Notre Dame-u kad je pogledao u sebe susreo moderni zapadni Evropljanin, ovaj što će za koji dan u Beogradu ostati bez spolnog organa? Šta vidi zapadna Evropa kad pogleda samu sebe

Vidi društvo u kojem se žena sa dva prezimena i tri maltezera smatra naprednom, a majka sa troje djece primitivnom. Vidi društvo u kojem su crkve prazne i služe kao turističke atrakcije, a pune su javne kuće. Društvo u kojem su rijaliti zamjenili obrazovni sadržaj, najveće medijske kuće su tvornice za proizvodnju lažnih vijesti, a svaka alternativna informacija proglašava se „ruskom propagandom“. Društvo gdje niko ne smije objaviti vijesti o tisućama zločina i silovanja koje vrše islamski migranti, koji ni nakon što generacijama žive u Parizu ili Marseju ne žele promjeniti svoj način života, nego postaju još otvoreniji za radikalne islamističke ideologije. Društvo koje ima svoje komesare i inkvizicije, u kojem se negdašnja komunistička moralno-politička podobnost naziva „politička koreknost“, a verbalni delikt „govorom mržnje“. Društvo u kojem propada sve, priroda i pitka voda, a rastu samo zlo, nasilje i nastranosti svake vrste.

Licemjerno je kukanje zapada za kršćanskom katedralom, kad je taj isti zapad odvano ubio boga u kršćanskom Bogu. Kad je taj isti zapad uvezao u Siriju (zemlju u kojoj je nastalo kršćanstvo, jer se apostol Šaul ili Pavle obratio upravo na putu za Damask) teroriste tzv. islamske države koji su razvaljivali Palmiru. Kada su saveznici protiv Rusa tog istog zapada, Talibani, 1998. u dolini Bamiyan u Afganistanu na visini od 2500 metara srušili Budine statue stare 2 000 godina. Kad je taj isti zapad 2004. na Kosovu njemo promatrao uništavanje 35 pravoslavnih sakralnih objekata, od kojih 19 spomenika kulture prve kategorije.

Zapadna Evropa treba katedralu koju će oslikati prizorima sa gay parade, likovima osoba sa „fluidnim rodnim identitetom“ i muškaraca koji u srednjim dvadesetim godinama pate od impotencije jer su ovisni o pornografiji, sa freskama političarima i biznismena koji troše skup kokain, pa su ribe i jegulje u londonskoj Temzi drogirane od njihovog urina… Oni koji su gradili Notre Dame katedralu sad se okreću u grobu, njihovu poruku Evropljani nisu čuli, ali zato će dobro čuti poziv mujezina na molitvu, kad umjesto tornjeva, evropske katedrale budu imale minarete.“

Izvor: Espreso.rs

Loading...

About Autor

Check Also

Branio sam na smrt osuđene“ (4)

[ad_1] „Druže predsedniče, druže stalni sudija, i drugovi sudije porotnici. Svedoci smo epiloga jedne teške …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *