SKRIVANI DETALJI! Ovo niko nije znao o sinu Aleksandre Prijović! Pevač progovorio i otkrio šta Prija i Filip kriju od mnogih

Novopečeni roditelji.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović po prvi put postali su roditelji 6. marta. Nasledniku dali su ime Aleksandar, a kako ističe Filipov brat Stefan, beba je veoma mirna te sa njim nemaju nikakvih problema. Kako je rekao, kad god im je bio u poseti mali Aleksandar je spavao, te zbog toga pevač tvrdi da sve ide finim tokom.

„Raste iz dana u dan. Uživaju Filip i Aleksandra u ulozi oca i majke. Ja kad god mogu – odem da ih posetim. Stvarno, neka nova ljubav i nova energija koja je ušla u našu porodicu…“ ispričao je on, pa otkrio na koga mali Aleksandar liči!

Loading...

„Bilo je teško u početku prepoznati, to je normalno, ali ima malo oblik očiju na Filipa“, otkrio je Stefan, sudeći po fotografiji koju je nedavno napravio njegov brat.

„Nisam neku promenu primetio“, rekao je govoreći o ponosnim roditeljima, pa nastavio: „možda jesu, možda nisu. Mislim da svi roditelji tek posle određenog vremena osete ulogu oca i majke“, kaže Stefan, navodeći da tek treba da se desi neka interakcija, prva reč…

„Sad je previše rano. Sad je odgovornost, nespavanje i nerviranje“, istakao je kroz osmeh pevač.

„Ja kad god sam bio spavao je. Izgleda da je veoma miran, što je super“, zaključuje Živojinović.

 

Izvor: Blic/Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *