„NEMAMO O ČEMU DA PRIČAMO VIŠE!“ Marko Miljković još jednom stavio tačku na vezu sa Lunom – ŠAMARČINA

Učesnici „Zadruge 2“ ove noći odgovaraju na pitanja novinara. Oni će kao i svakog petka pitati zadrugare sve što zanima  publiku koja ih svakodnevno prati.

Novinar je imao pitanje za Marka Miljkovića, a odnosilo se način na koji je raskinuo sa Lunom Đogani.

– Što se tiče razgovora, mi smo razgovor za naš raskid obavili ispred hotela. Sve što sam pričao ispred hotela, mislim i sad. Nisam dobio nikakvu povratnu informaciju što se tiče njenog ponašanja i ljubomorisanja. Što se tiče raskida za crnim stolom, Luna je ta koja veruje više ovim ljudima nego meni i potpuno sam sebi dao za pravo da pred tim ljudima raskinem sa njom, da svi čuju i vide i da se slade. Ljuba, Marija, Stanija, Zorica… Da oni čuju, da se slade, da im bude drago. To je najveći razlog zašto sam za crnim stolom raskinuo. Nemamo o čemu da pričamo više – odgovorio je Marko, a zatim ga je novinar upitao da li je ovo konačni kraj i kako se oseća, a Miljković je imao odgovor:

Loading...

– Meni je žao što smo raskinuli, ja nju i dalje volim, ali nas dvoje ne možemo da funkcionišemo. Nema teoretske šanse. Ne vredi. Na silu da radimo neke stvari… To nije normalna veza i skladna veza – rekao je Miljković.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *