HAOS! David PREBIO Aleks, a njen tata RUČAO s njim! Svi napali Subotićku jer je na Uskrs htela OVO!

Zbog čega nisu želeli da se fotografišu Ana Korać i David Dragojević zajedno sa Aleksandrom Subotić, bila je jedna od tema koju je pokrenuo voditelj Milan Milošević tokom večerašnje emisije „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“.

Ana je govorila kako smatra da nema potrebe da se slikaju sa Aleksandrom, kada već nisu u dobrim odnosima. Tokom ove teme Subotićeva je uspela da se posvađa skoro sa svima, pa i sa Miljanom Kulić, jer je želela da se kucka jajima sa Anom i Davidom na Uskrs.

– To je za mene bila glupost najvećih razmera, to vaše odbijanje kucanja jajima! Kucaću se sa svima, ja nikome nisam ništa loše uradila. Sve što sam uradila, uradila sam iz ljubavi. Sada ovde od vas nikoga ne volim, osim mojih roditelja sa kojima imam specijalan odnos – rekla je Subotićeva.

Loading...

Ja nisam htela da se slikam sa njom, mi smo u lošim odnosima i nema šta da se slikamo. Ja Uskrs slavim sa svojim prijateljima! Zar nije normalno da se majka i ćerka slikaju, nego hoće da se kuca sa mnom! Što svojoj majci nisi pružila ruku kada si ušla? – govorila je Ana.

Šta tebe boli to uvo Ana! Pričamo o kucanju jajima. Prati o čemu pričamo! Ja bih se kuckala i sa Davidom i sa Anom. To je praznik, ne mislim da je to bilo šta loše, to je za mene lep običaj – rekla je Aleksandra.

On je tebe prebio, a tvoj tata posle tri dana ručao s njim, a ti idi pa se kucaj s njim – rekla je Ljuba Pantović.

– Ko me je prebio – upitala je Aleksandra.

– Nosila si kragnu, koga si prijavila – uzvratila je Ljuba.

– Dobro i? Meni niko neće reći šta da radim, ako hoću, ja ću da se kucam jajima – uzvratila je Sandra, a umešala je potom i Miljana Kulić.

Miljana je oputžila Aleksandru da se folira, da se pravi da je fina i da joj nije ništa, a da je isto to radila i Kristina Kija Kockar, koju je neko savetovao da se tako ponaša.

 

Izvor: Srbija Danas

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *