ŠOK U PAROVIMA: Milijani se desilo NEŠTO zbog čega će (verovatno) morati da NAPUSTI VILU!? O ne!

Alen Azarić u emisiji „Upoznajte Parove“ saopštio je Milijani da je dobila tužbu zato što je pričala neistine za sveštenika i time šokirao sve. Svi čekaju da vide hoće li Milijana zbog ovog suđenja napustiti vilu.

Samo da im prenesem jednu lepu poruku da su dobili tužbu od strane nekoga koga su blatili čitavo vreme , tj ona je blatila čoveka. Sveštenika iz njenog mesta da ne pominjem ime i prezime. Pričala si gnusne lažni za čoveka on je sveštenik u tom jednom malom mestu, dobila si tužbu za sve te laži i onako videćeš na sudu kako i šta. O tebi bukvalno znam sve i Milojku , nemoj samo da glumiš tu neku lažnu skromnost i tako ako već želiš da se otvoriš. Otkriću zaista ko si ti i ko je Milojko tako da o vama niste rekli ni 20 % onoga što bi trebalo da kažete, lažete pogotovo ti Milijana. Ona to sve radi zato što ima ozbiljan kompleks – izjavio je Alen Azarić.
Otkrio je da je Milijana jurila njegovog prijatelja koji je biznismen i ima hladnjače, a on nije bio sa njom već ga nije ostavljala na miru, a njeni roditelji su radili za njega.
Izvor: Srbija Danas
Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *