Pobednik „Zvezda Granda“ ODUSTAO od muzike? Popularni pevač ODLUČIO da se POVUČE! Evo čime se sada BAVI!

Nije tajna da se Dušan Svilar, pobednik treće sezone „Zvezda Granda“, gnušao od skandala na estradi i da je isticao da se slabo snalazi u estradnim vodama u prilikama koje se brzo menjaju.

Ne razumem potrebu čitalaca da ih zanima nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja kao neko koga vole da slušaju kako peva moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kad se kamere ugase – izjavio je svojevremeno on, pa nastavio:

– Nikoga ne osuđujem što pristaje na takve novine i što pravi kompromise, ali ja ne želim jer mi ne prijaju takve stvari. Da budem popularan po svaku cenu to nije moj cilj – izjavio je Dušan.

Loading...

Dušan se rešio na veliku promenu, pa u Pozorištu na Terazijama dobio angažman. On tu od 23. marta igra naslovnu ulogu u komadu „Fantom iz opere“, a osim njega za ulogu Fantoma u produkciji koju u pozorištu kažu da je jedna od najzahtevnijih, izabran je i Vasa Stajkić, koji je dan ranije imao svoju premijeru. Svilar je sa velikim žarom odigrao svoju ulogu i dobio odlične kritike, što mu veoma znači budući da namerava da se glumom bavi u nastavku svoje karijere.

– Ovo je moj drugi mjuzikl. Pre tri godine sam igrao u mjuziklu ‘Tajna crne ruke’, a sada mi se posrećilo da dobijem ulogu o kojoj sam maštao. Pre dve godine sam bio na audiciji za Raula iako sam dušom želeo da igram Fantoma – ispričao je Dušan Svilar.

On je priznao i da je bilo stresno spremati se za odgovoran posao u pozorištu.

Talentovani tenor iz Subotice krajem 2016. godine uz koleginicu Natašu Bekvalac koja je bila u ulozi Drage Mašin, tumačio je Dragutina Dimitrijevića Apisa u mjuziklu „Tajna Crne ruke“.

U pozorišnoj biografiji Dušana Svilara stoji i uloga Alfreda u opereti „Slepi miš“ Johana Štrausa Mlađeg u pozorištu Dadov, dok kao solista nastupa sa orkestrom Ministarstva odbrane Stanislav Binički, Novosadskim Big Bendom, Subotičkom filharmonijom, Zrenjaninskom filharmonijom i drugim orkestrima u regionu.

 

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *