ŽIVOT ĆE JOJ PRETVORITI U PAKAO! Matora rešila da RASKRINKA Sanju: Ja znam sve o njenoj PROŠLOSTI! U besu priznala SVE!

Jovana Tomić Matora je potpuno slomljena došla kod Drveta mudrosti, te je sa suzama u očima pričala šta je muči.

Zbunjena sam, toliko sam se borila za ovo, za mene je ovo neočekivano i ništa mi nije jasno. Celu noć preispitujem sebe, mislim da će Suzana i Ljuba da me posavetuju, zato sam im i ispričala. Taj naš raskid za stolom ja nisam tako ozbiljno shvatila. Ona je meni pomogla u „Zadruzi 1“, sa njom imam ono što sam uvek želela, u vezi da imam prijatelja i podršku. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, sinoć mi je rekla da stoji iza raskida. Nju je pogodilo što sam joj rekla da mi zagorčava život ovde. Ne znam kako da joj utuvim u glavu da moramo da pričamo, da vodimo razgovore. Ja ne osećam da sam kriva. Mogu da razumem samo što ljudi misle da sam spustila loptu sa Stanijom, ali da mi je skrenula pažnju ja to ne bih radila. Ništa mi nije jasno. Ali znam da me Sanja voli i da u meni ima podršku i prijatelja. S druge strane mislim da se bori sama sa sobom, da ne želi da izgubi staru mene. Jednostavno svi ti njeni snovi, to pričanje što joj nedostaju muškarci. Pogodilo me je to kad sam pomenula taj prsten, kao poklon, kao simbol vernosti, a ona je meni rekla „Ja to ne želim, kad budem želela brak uradiću to sa muškarcem“. Pre nekoliko dana je rekla da joj je dosadno sa mnom, mene je to pogodilo – pričala je Matora kroz suze, a onda nastavila:

– Želim da dođe i da mi kaže „Jovana, ja tebe volim, lepo mi je sa tobom, ti si sve što sam želela od jednog muškarca“. Ja sam sigurna u nju i u našu ljubav, ali očigledno nešto nije u redu, nije kriva ni Stanija ni Marko. Ja sinoć možda nije trebalo da joj prebacim za tog verenika što ju je ostavio. Da sam ja muško možda bi nas dve ostvarile porodicu. Mislim da me ona voli, ali u svojoj glavi vaga u nekim situacijama. Pomislila sam da je ona možda nešto napolju… Rekla je da je sanjala muškarca, da je osetila leptiriće. Mislila sam da je možda nekog upoznala, ali da nije smela da mi kaže, pa mi je priznala kroz san. Ona je osoba koja ne zaslužuje da povisim ton na nju, da je udarim, ona je nešto najlepše što mi se desilo – pričala je Matora, a zatim počela da jeca.

Loading...

Ona nikako nije mogla da se sabere, pa je neprestano plakala i tresla se.

– Ona nije sigurna u samu sebe, ona neće da dođe i da priča sa mnom. Celu noć preispitujem sebe, ona ne priča ni sa kim. Jedina osoba koja bi me sada oterala u p*čku materinu je Miki, on me je prvi pitao kad se Sanja vratila da li se nešto desilo. Ja znam da je ovaj problem rešiv. Ne znam šta joj je problem, ja znam sve o njenoj prošlosti. Mislim da je ipak tišti to što je odlučila da bude sa devojkom – pričala je Jovana

– Ana je rekla da ona ne bi prihvatila zadatak, time je samo pogoršala stvar. Za Sanju su se pričale svakakve priče, ali sam joj ja verovala i sad joj verujem. Ana nju može da uteši, ali ne može da je savetuje – navela je Tomićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *