I SLOBA JE OVAKO UČESTVOVAO U REŽIRANJU PREVARE?! Posle DOKAZA O VEZI Marka i Lune pre Zadruge NOVI ŠOK

Veza Lune i Marka mnogima liči na dobro izrežiranu filmsku dramu.

Čini se da se zna kada će se posvađati, kada će se ljubiti, ali i kada će tragedijom raskinuti. A onda se opet pomiriti i voleti. i Tako u krug.

Dodupe ima i onih koji veruju da je ova ljubav iskrena i da se sve dogodilo spontano u rijlitiju, posebno posle Luninih nervnih slomova i patnji za Slobodanom kada je on gostovao na žurci!

Loading...

Prisetimo se njenog stanja tada!

Teško je poverovati da je ona uspela iz tog stanja očaja i „zaljubljenosti“ u Slobu gotovo preko noći da se zaljubi u Miljkovića. Doduše, nije nemoguće, ali je jako teško.

Sa druge strane, pojavljuju se mnogi dokazi da su Marko i Luna bili u intimnoj vezi i mnogo pre početka druge sezone, što za teoretičare zavere dođe kao kec na deset, jer tvrde da su pre samog ulaska na imanje do tančina isplanirali svoju vezu, ali i brodolome.

Ipak, ono što mnogima okupira pažnju jeste to da se Sloba video sa Lunom pre početka druge sezone i na poklon joj dao krstić, što je potvrdila i Anabela. Ipak, on se kasnije distancirao od Lune i nije želeo da komentariše njeno ponašanje, niti samo učestvovanje u Zadruzi.

Neki tvrda da je i Slobodan bio učesnik u zaveri koju su pripremili Luna i Marko, kako bi uspeo da održi svoju trenutnu popularnost.

 

Izvor:  

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *