NAPUSTILI VENČANJE BESNI: Tanja Savić se SVAĐALA sa mužem! Ponavljala – OVO MI NE TREBA! Preti KRAJ braka?!

Pevačica Danijela Karić i njen dugogodišnji partner Ivan Mileusnić, zavetovali su se juče na večnu ljubav, pa su izgovorili sudbonosno „da“ u Hramu Svetog Save na Vračaru. 

Kako mediji prenose, a iza kulisa se svašta dešavalo. Naime, opštenarodno veselje nije moglo da prođe bez skandala, pa je tako pevačica Tanja Savić sa proslave otišla neraspoložena jer se posvađala sa suprugom Dušanom Jovančevićem, s druge strane Elena i Jugoslav Karić se nisu pojavili na svečanoj ceremoniji.

– Na Danijelinom venčanju pevali su brojni pevači i pevačice. Svakako je jedna od najveselijih bila Tanja, koja se provodila sa suprugom Dušanom Jovančevićem. Međutim, pred kraj slavlja je došlo do koškanja. Savićeva je pevala i bila dobro raspoložena, pa je u međuvremenu privukla pažnju jednog uglednog gospodina, koji nije skidao pogled s nje. Kako je pevačica sedela nedaleko od njega, nije mogla, a da mu se ne nasmeje i zahvali na brojnim komplimentima koje joj je uputio, ali i na pozamašnom bakšišu, koji je dao dok je pevala. Naravno, to je odmah počelo da smeta njenom mužu – priča izvor „Srpskog telegrafa“.

Loading...

Kako dalje prenose, Tanjin suprug više nije mogao da podnese da mu nepoznati muškarac merka ženu na njegove oči, pa ju je izveo da na brzinu porazgovaraju.

– Dušan je u jednom trenutku mahnuo Tanji i pozvao je da izađu napolje. Kad su izašli ispred vile, videlo se da je Jovančević besan i da sve vreme viče na pevačicu. Tanja je bila šokirana njegovim nastupom, pa je sve vreme pokušavala da mu ukaže na to da on samo umišlja da se njoj nepoznati momak nabacuje. Govorila je mužu: „Smiri se, ne trebaju mi nikakve scene i skandali! Ajde da se vratimo unutra.“ Međutim, svađa je trajala čitavih 15 minuta, nakon čega se par neraspoložen vratio u salu, a kad su krenuli kući, jasno se videlo da su ljuti jedno na drugo – objašnjava sagovornik.

S druge strane, Elena i Jugoslav Karić nisu se pojavili na svadbenom veselju Danijele i Ivana, a modna dizajnerka je na Instagram profilu pratioce obradovala fotografijom sa Balija, gde sa porodicom boravi jer njen sin Simon tamo ide u školu.

Podsećamo, par se ranije nije pojavio ni na venčanju Danice Karić, na kom je pevala Svetlana Ceca Ražnatović, zbog, kako se tada pisalo, porodičnog konflikta, ali se modna dizajnerka ovim povodom nije oglašavala.

 

Izvor: Srbija Danas/Srpski telegraf

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *