IZJEDA JE CRV SUMNJE: Luna u panici! Tek se pomirila sa Markom, a onda ju je ovo slomilo, POTPUNO PUKLA! Sve zbog Anabele

Petak veče je u rijalitiju „Zadruga 2“ rezervisano za emisiju „Pitanja novinara“ kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile

Prvo je bilo za Lunu Đogani – zašto je blogerka nasmejana. Ona je priznala da joj je mnogo drago što se pomirila sa Markom Miljkovićem.

– Nisam očekivala da ćemo se pomiriti. Mislila sam da je kraj. Ono veče kad je ustao i rekao da izađemo napolje bila sam iznenađena. Smejala sam se jer sam videla kuda sve to ide. Plakalo mi se, a smejala sam se. Više neću da pričam unapred stvari. Shvatila sam da ja ne mogu bez njega. Mogu da mi daju brdo slatkiša, to ne može da izmeni moj osećaj kada sam sa njim. Marko je muškarac koji ne može da se poredi ni sa jednim muškarcem sa kojim sam bila… – govorila je blogerka koja je potom ispričala da li smatra da su se ostali razočarali što su se pomirili.

Loading...

– Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja da sam gledala tuđa mišljenja ne bih bila ovde. Ja sam neko ko uvek sluša srce. Meni je dovoljno da sam nasmejala. Ne znam šta mi misle ni roditelji nakon pomirenja. Želim da gledam sebe samo. Meni se sve vidi u očima – priznala je ona.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *