POMIRENJE DECENIJE! Brena nije htela ni da čuje za OVU PEVAČICU, a sada ponovo sarađuju!

Vesna Zmijanac i Lepa Brena su se pomirile nakon dužeg vremena. Odnos između koleginica popravio se kada se Vesna pojavila u jednoj emisiji „Grand“ televizije što je označilo pomirenje između nje i Brene.

Brena se na Vesnu naljutila pre tri godine kada je Vesna otišla u „Farmu“ i ostavila na cedilu Sašu Popovića i nju.

– Vesna i Brena bile su u svoje vreme dve najveće zvezde, ali često su se bockale i prepucavale preko medija. Vesna je ozbiljno zamerila Breni to što joj nije čestitala rođenje unuke Ree, ali uz posredovanje Saše Popovića nekako je prešla preko te uvrede i pristala da uđe u žiri jedne emisije. Sve je bilo odlično dok Vesna bez ikakve najave nije otišla na „Farmu“ i ostavila ih u čudu, iako su imali precizan ugovor. Brena i Saša ostali su u čudu, ovakav potez su najmanje očekivali od profesionalca Vesninog kalibra i tada su je precrtali – navodi izvor magazina „Svet“ i objašnjava dalje:

Loading...

Ona je kod nas bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu – rekla je Brena svojevremeno.

 

Izvor:  

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *