NOVA DRAMA U PORODICI KARLEUŠA – TOŠIĆ: Jelena uzimala POGREŠNE lekove?! Ovo su POSLEDICE?

Iako se vratila poslovnim obavezama, nastupima i žiriranju u „Zvezdama Granda“, Jelena Karleuša još se još uvek ne oporavlja od iznenadne smrti majke Divne. Naime, kako piše u sutrašnjem izdanju „Vip“ magazina, pevačica je od majčine smrti stalno na lekovima kako bi mogla da funkcioniše, a navodno je te lekove uzimala na svoju ruku, pa je, navodno, počela da oseća smetnje, te je odlučila da poseti psihijatra kako bi joj prepisao novu terapiju. 

– Jelena je pokušala da bude jaka nakon Divnine smrti i s jedne strane je u tome i uspela. Trudi se da bude okružena samo pozitivnim ljudima, vratila se poslovnim obavezama kako bi što manje vremena provodila sama i trudi se da svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkama Atinom i Nikom. Međutim, od kada ju je zadesila porodična tragedija, ona je sve vreme koristila lekove za smirenje, kako ne bi imala ispade i česte promene raspoloženja. U početku su joj ti lekovi pomagali, ali vremenom je počela da oseća nuspojave – ispričao je za „Vip“ dobro obavešteni izvor, koji dodaje da se Karleuša poverila prijateljici da se od lekova koje pije ne oseća dobro, te da želi da potraži stručnu pomoć.

Mislila je da će joj ti lekovi pomoći i nije ni slutila da će joj od njih biti loše, niti da će imati bilo kakva neželjena dejstva. Na početku je čak negirala da joj se od njih stvara mučnina i da ima vrtoglavicu, međutim, kada je napala svoju blisku saradnicu da otkriva njene tajne i da ju je izdala, svi su shvatili da su te paranoje i česte promene raspoloženja zapravo od lekova koje pije. Pošto je Jelena veoma ranjiva i osetljiva i često ima burne reakcije, njeni najbliži prijatelji su se složili da joj na miran i staložen način ukažu na to da treba da potraži stručnu pomoć – kaže izvor i dodaje dalje:

Loading...

Karleuša nije htela da ih sluša, ali posle svađe sa saradnicom i nizom optužbi koje su na kraju bile neistinite, sama je shvatila da je preterala i da joj treba pomoć. Obratila se porodičnom psihijatru, koji je upućen u njeno stanje – objašnjava izvor i dodaje da je odmah dobila terapiju koja joj odgovara.

Posle odlaska kod psihijatra, svi su se smirili, pogotovo njena tetka Danijela, koja je strepela da neadekvatni lekovi mogu da joj pogoršaju psihičko stanje. Jelena je priznala da je kod psihijatra otišla zbog ćerkica, jer su joj one najbitnije, pa mora da bude zdrava i pribrana – završava izvor za „Vip“ magazin.

 

Izvor: Srbija Danas/Vip Magazin

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *