„TATICE, STIĆI ĆE GA KAZNA!“ Ilda Šaulić besna očevog UBICU! Na Šabanovom GROBU obećala samo jedno!

Ilda Šaulić je ogorčena što je Turčin Alsin Levent, ubica njenog oca Šabana, pre dva dana pušten da se brani sa slobode. Ćerka legendarnog pevača odmah je po povratku iz Amerike sa suprugom Bojanom Vučkovićem otišla na očev grob i tamo rekla da će njegovog ubicu stići božja kazna.

Ilda je juče oko 10 sati stigla na Novo groblje sa velikim buketom cveća i stavila ga na Šabanov grob. Pevačica i njen muž očistili su spomenik i zapalili sveće. Vidno tužna i potresena, Ilda se obratila pokojnom ocu rečima:

Ne brini ništa, tatice moj, stići će božja kazna onog ko te je odvojio od nas. Neće mu pomoći to što se brani sa slobode, jer onaj gore sve vidi. Sve u životu ide po zasluzi – rekla je kroz suze Šabanova kćerka.

Loading...

Ona se zadržala na groblju oko pola sata, a potom se sa Bojanom vratila kući.

Ildu je po povratku iz Amerike dočekala vest da je Šabanov ubica pušten na slobodu i to ju je poremetilo. Ne može da veruje da će se tako lako izvući neko ko je alkoholisan i drogiran izazvao nesreću u kojoj je poginulo dvoje ljudi.

– Ilda je očajna i razočarana. Mislila je da to Nemačkoj bolje funkcioniše, da je zakon stroži, ali se prevarila. Ona je svesna da njenog tatu ništa ne može da vrati, ali joj je žao što onaj ko joj ga je oduzeo nije do presude zadržan u zatvoru. Uzda se u Božju pravdu – kaže dobro obavešten izvor blizak porodici Šaulić.

 

Izvor: Srbija Danas/Informer

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *