„TERALA ME JE DA ABORTIRAM“ Aleksandra Subotić ispričala monstruozne detalje posle kojih će mnogima pozliti!

Poznato je da Aleksandra Subotić ima veoma loše odnose sa svojim roditeljima, ali sada je odlučila da ispriča detalje koje javnost nije znala.

– Ja sam bila dete, ona je dovela njega u stan. Čabarkapu je navela kao druga. Onda je on meni slao poruke kako me je sanjao. Mislim, Ljuba je optužila Karađorđa kako je vara, onda sam ja rekla da ona njega vara. Ona me je prebila zbog toga. Zatvorila me je u sobu i šamarala me je.

– Umreću od ovoga, da li si to normalna šta pričaš, ne glumi tu – govorila je Ljuba, pa je Aleksandra kratko nastavila da plače što je Ljubu još više izvelo iz takta:

Loading...

Gde su ti sada suze, ne biraš sredsta?! Prodaćeš sve, tvrdićeš sve laži da su istine! Nisam bila savršena majka. Nećeš mene ovde klevetati. U*rala si moje roditelje, i sestru. Tvoja sestra je pobegla iz kuće zbog tebe. Sram te bilo! Nije bilo zbog mene. Neka živi sa kim hoće, samo da je što dalje od vas. Neće ti biti dobro. Ovaj Karađorđe ovde, slobodno na mene udarajte. Neću više da trpim ovo. J*ebem vas u usta, ovo je primer šta je u*rana porodica. Šta su ljudi koji prodane duše, da li ti je jasno – vikala je Ljuba.

Voditelj Milan Milošević je pitao Aleksandru kako je saopštila Ljubi da je u drugom stanju sa Čabarkapom.

– Plašila sam se te njene reakcije. On je mene stavio u kola i odvezao kod nje kako bi joj to rekli. Ušla sam i nastao je haos. Terala me je da abortitam. Porodila sam se pre vremena. Ljuba nije bila za to da se Magdalena rodi – rekla je Aleksandra i šokirala sve zadrugare

Ja sam tebi jednom blokirala sve načine da me vidiš. Napravila si mi haos od života. Neću više ništa da pričam. Kad tad ću vas naučiti pameti – zapretila je Ljuba ćerki i bivšem suprugu.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *