DRAMA U KUĆI: Lepa Brena javno progovorila o RASPADU porodice Živojinović! ŠOK

Lepa Brena progovorila je o odrastanju svojih sinova, i želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju decu.

„Volim da putujem, da se družim sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negde pored vode“, započela je Brena sedeći u svom dvorištu na Bežanijskoj kosi.

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka da se ostamostali.

Loading...

„Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima posle dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj“, tužno je ispričala pevačica koja se nije lako pomirila sa tim da će svi njeni sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava.

Brena je presrećna što joj su joj snaja Aleksandra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

„To je nešto što je neverovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste sve više i više zaljubaljeni u njega“, rekla je pevačica koja se raznežila dok je govorila o Aleksandru.

 

Izvor: grandnews

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *