BOMBA U ZADRUZI! Subotićka OTKRILA Davidovu tajnu! Tražio joj da liči na Staniju, kupovao joj garderobu kao njenu, slao joj i STARLETINE SLIKE!

Voditelj Ognjen Amidžić je sinoć obavio intervju sa Aleksandrom Subotić, te ju je pitao šta misli o trenutnoj situaciji u Beloj kući. 

Od kad sam ušla ovde jako sam zadovoljna, dva, tri dana sam pala, ali onda sam shvatila da mi je produkcija učinila jer me je vratila – rekla je Aleksandra na samom početku razgovora.

Aleksandra se zatim osvrnula na odnos njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića i njegove nove devojka Ane Korać, koji su pre nekoliko dana imali žustru raspravu.

Loading...

– Ne znam šta da mislim, meni je sve to malo smešno. Pušten je klip na kom ona kaže kad će da ga ostavi, a njih baš briga, totalno su hladnokrvni. Ja mislim da je ona to stvarno tako mislila, a da li planira ne znam. Oni nisu očekivali, posebno David, da ću ja da se vratim. Možda se i javila neka emocija, ali postoji neki problem, neki razlog za svađu, ali će oni to da prikrivaju jer će da se prave da je sve top do kraja – navela je Subotićeva.

Nedavno se u vezu Ane i Davida umešala se i Stanija Dobrojević koja je izjavila da bi ona i Dragojević imali mnogo prisniji odnos da Koraćeve nema, što je prokomentarisala i Aleksandra.

Gledala sam taj klip gde je Stanija izjavila da bi on bio sa njom da nije ušao sa mnom. Ona voli da baci oko, a znam da se Davidu oduvek sviđala Stanija, gajio je simpatije, kao prema nekoj poznatoj ličnosti, pratio je njene slike na Instagramu, mislim da će to biti veselo. Ona baca oko, Stanija najavljuje da se rijaliti nastavlja napolju, a on kad bi se sad upecao… Ne znam šta može od njega da se očekuje. Mada mislim da ako bi nešto bilo između njih bilo bi napolju, mada iskreno posle svega ne znam šta je u njegovoj glavi. Verovatno da Stanija ima neku simpatiju, on dečko nije ružan, zgodan je. Prisetila sam se jedne situacije, pošto on priča da nikad nije pratio Staniju, a onda kad je bio u Americi kupio mi je neku suknjicu i kad sam ga pitala kako je to izgledalo, on mi je poslao Stanijinu sliku koja je u takvoj suknjici – rekla je zadrugarka, a zatim navela da ne veruje u opstanak Davidove i Anine romanse.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *