LUKAV PLAN: Stanija se nameračila na Anu i Davida, ovo je njena STRATEGIJA da ih uništi! Neće im biti dobro kad vide šta im se SPREMA

Veza učesnika „Zadruge 2“ Ane Korać i Davida Dragojevića na staklenim je nogama! Oni non-stop raskidaju pa se mire, ali tenzije i netrpeljivost među njima konstantno rastu.

Poslednju i veoma ozbiljnu svađu imali su nedavno, a glavni razlog je starleta Stanija Dobrojević kojoj je David naručio pesmu. Stanija je izjavila kako je David jako podseća na njenog bivšeg dečka Filipa Panajotovića.

– David nije moj tip muškarca, ne bih se nikad muvala sa njim zato što sam imala slično nešto tome, nikad više u životu. Bože sačuvaj. Filip. Sličan tip čoveka, slična priča kao sa Aleksandrom, to što joj je uradio, slično sam i ja doživela. Sve lepo se desilo na Farmi, sve ružno, hvala Bogu, van kamera. Ja bih mogla da razbucam bilo koju vezu u ovoj kući. Ne bih nikad dirala Miljana i Zolu, to ne. Shvatila sam da ne moram ništa da radim, samo jedna rečenica, jedan pogled…to je dovoljno – rekla je Stanija.

Loading...

Ona se pohvalila i da bi mogla da zavede bilo kog muškarca u Zadruzi

– Kad bih htela da se igram i kad bih radila koliko znam da mogu i šta mogu, da. Ne bih bila ni sa jednim muškarcem iz ove kuće, ne dopada mi se, ali kada bih htela da razbucam tu vezu – da, imam tu moć – dodala je.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *