„Ima papir da je lud!“ Nakon što je Filip Mijatov OPTUŽIO Anu, Koraćeva DETALJNO OBJASNILA sve!

Velika prašina se digla ovih dana u medijima kada je bivši dečko Ane Korać najavio da će ući u Zadrugu i da će tamo otkriti. On je večeras stigao u Šimanovce gde ga je ugostila Dušica Jakovljević, a onda su mu novinari postavljali pitanja.

Tamo je izneo brojne skandalozne tvrdnje koje se odnose na njegov odnos sa Anom Korać, a ona je kasnije upoznata sa celom situacijom i dobila je priliku da se izjasni.

– Mi smo se družili, ništa nije bilo među nama. Tek kasnije on je meni i jednom mom drugu rekao da je bolesno zaljubljen u mene – kaže Koraćeva.

Loading...

– Da, ja nisam spavala kod njega u stanu. On je svašta pričao za mene. Izmišljao je. On je hteo da mi napakosti jer sam ga odbila. – rekla je Ana.

Ana je prokomentarisala i njegovu priču da joj je davao novac.

– On je psihopata koji ne može da razume zašto ja ne želim da budem sa njim i da uzmem njegov novac i poklone. On je meni to nudio, ali ja nisam želela da uzmem – rekla je Ana.

Filip je u studiju rekao da je on znao da se Ana bavi porstitucijom, ali da mu to nije smetalo jer mu se ona uvukla pod kožu. On je spomenuo i da Ana nije htela da ima odnose sa njim dok joj nije dao novac.

– Za sve to ću da ga tužim, dobro zna da to nije istina i da je slagao. On obrće priču, taj dečko je neuništiv. Taj čovek ima papir da je lud. Odgovaraće za ovo – rekla je Ana.

Filip je ispričao da su ga zbog nje pretukli prošle godine.

– On nije te batine dobio zbog mene, već zbog nekog drugog – rekla je Ana.

Mi smo se stvarno družili, bio mi je drag, stvarno mi je bio drag i činio je neke stvari. Nikada mu ništa nije bilo teško. To je bilo prijateljstvo, a kada je prešlo u nešto bolesno, ja sam se distancirala – rekla je Ana.

 

Izvor:  

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *