Home / VIP / POSLE VELIKOG SKANDALA: Evo KO je izbačen iz rijalitija “Parovi” – Milijana ČVRSTO prigrlila Milojka

POSLE VELIKOG SKANDALA: Evo KO je izbačen iz rijalitija “Parovi” – Milijana ČVRSTO prigrlila Milojka

Okončana je još jedna i više nego burna rijaliti nedelja, a gledaoci su saznali ko je ovoga puta izbačen iz rijalitija “Parovi 7”.

Posle velikog skandala kada je Aleksandar Požgaj skinuo burmu i zatražio razvod od supruge Ivane , u luksuznu zemunsku vilu je specijalno za tu priliku stigla voditeljka Bojana Ristivojević, a njih šestoro su na rubu ispadanja.

Nominovani ove nedelje su bili: Milutin Radosavljević Mili, Milojko Božić, Ivan Marinković, Nevena Kalaver, Jelena Ilić i Dario Šogorović.

Loading...

Na tabeli za izbacivanje najviše glasova i prvo mesto je zauzeo Mili sa 36,5 odsto SMS-ova publike.

Drugoplasirani Ivan Marinković je imao nešto manje glasova – tačno 29,6 odsto, a potom su sledili Jelena (16 procenata) i Dario (6,8).

Poslednja dva mesta na tabeli su zauzeli Milojko (5,6) i Nevena, a luksuznu zemunsku vilu je na kraju napustila Kalaverova sa samo 1,7 odsto glasova.

Milijana Bogdanovič je čvrsto držala svog 53 godine starijeg dečka Milojka dok je trajala drama pred vratima i dok se čekalo da Ristivojevićeva saopšti konačnu odluku ko napušta vilu – on ili Nevena. Čini se da se sada potpuno posvetila Božiću nakon Požgajevog skandala, a ona je to u jednom momentu i potvrdila kada je napomenula da konačno ona više nije u centru afera bivšeg političara i da joj to veoma prija.

 

Izvor: Srbija Danas.com

Loading...
loading...

About Autor

Check Also

DŽEJ PAO USRED EMISIJE! Voditelj u šoku, nastao haos (VIDEO)

Neki su se smejali, a neki zabrinuli. Pevač Džej Ramadonvski gostovao je u emisiji “Glamur”, …