POTPUNO VAN SEBE! Marija Šerifović BESNELA, pa GAĐALA STOLICOM Viki Miljković! Napušta emisiju?!

Atmosfera na snimanju “Zvezde Granda“ uvek je dinamična, a evrovizijska pobednica je još jednom pokazala da ju je vrlo lako izbaciti iz takta,

Ovog puta sukob je nastao kada je Marija Šerifović gađala Viki Miljković stolicom i za dlaku je pogodila!

Naime, tokom duela, predstavila su se dva kandidata, jedan kome je mentor Jelena Karleuša i drugi kome je mentor Marija. Viki se dugo premišljala, ne želeći ni jednom ni drugom da da glas.

Loading...

Posle razmišljanja, Viki je glasala van svih protokola, a kako su oba kandidata imala po pet glasova, trebalo je da se uradi preglasavanje. Međutim, Miljkovićka je ponovo bila neodlučna

Iako se Saša Popović obratio Viki rečima da glas mora da dodeli jednom od dva kandidata, pevačica to nije uradila sve do trenutka kada je Marija počela da vrišti. Žustra polemika se vodila nekoliko minuta, a kada je Šerifovićka počela da urla na Viki, ona je dala glas Karelušinom kandidatu.

Marija je na ovo poludela, pa je ustala, zgrabila stolicu i bacila je na Viki, koja je za dlaku izbegla hitac u glavu. Marija se posle toga pokupila i htela da izađe iz zgrade. Kolegu su je, ipak, nekako smirile i ubedile da ne pravi dramu.

Kako takmičenje odmiče, tenzije među članovima žirija neprestano rastu. Uzrok tome je i to što prvi put u “Zvezdama Granda“ stručni sastav ima svoje kandidate sa kojima radi i koje treba da odvede do finala.

Viki nije u dobrim odnosima sa Jelenom Karleušom, ali se do sad nikad nije ovako posvađala sa Marijom.

 

Izvor: Srpski telegraf/B.Z.

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *