POSLE RASKIDA SA MARKOM SVE JE JASNO! Raskrinkana Lunina TAKTIKA za pobedu u rijalitiju! U sve je umešan SLOBA!

Luna Đogani je sinoć pred svima raskinula, po ko zna koji put, sa Markom Miljkovićem, a sve je bilo propraćeno uobičajenom dramom, plakanjem i izlivima besa.

Sam razlog je gledaocima vrlo čudan – Luna je pobesnela što su Marku važniji pratioci na Instagramu nego ona, pa je odlučila da stavi tačku na njihov odnos. Miljković se zatim „iselio“ iz njihovog zajedničkog kreveta.

Pažljiviji pratioci dešavanja u „Zadruzi“ primetili su da se ponavlja isti scenario kao i u prvoj „Zadruzi“ – podsetimo, i prošle godine je Luna bila ta koja je prva raskinula sa Slobom Radanovićem, da bi zatim kukala i žalila se kako ju je on šutnuo „kao kera“.

Loading...

Dakle, teorija glasi da Luna, kao i prošle godine, planira da do finala „Zadruge“ glumi žrtvu, devojku dobor srca koja čini sve za ljubav, ali jednostavno nema sreće.

Naravno, nije isključeno da i Marko učestvuje u tome, kako bi privukli što više pažnje na sebe, tvrdi Espreso. Ipak, Đoganijeva je ta kojoj je prošle godine, zbog Kristine Kije Kockar izmaklo prvo mesto i njoj je i te kako stalo da pobedi u ovogodišnjoj „Zadruzi“.

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *