SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! Luni unošene informacije u rijaliti, a evo ko joj je sve prenosio! Istina izašla na videlo!

Pevač i ujedno Lunin otac Gagi Đogani odlučio je na svom Instagram profilu napiše sve ono što nije smelo da izađe u javnost.

Naime, za sve Lunine greške u rijalitiju Gagi je optužio Anabelu:

– Situacija je sledeća: Luna je izmanipulisana. Majka kraljica je stalno bila u vezi, preko Pečenice, sa Lunom i prenosila svoje želje. Detetu je dodatno nabijen pritisak i osećaj krivice. Čuli ste Lunu ?! Njena majka nije dobro. Ona nikada nije bila za vezu Lune i Marka. Za mene je to užasno i neshvatljivo. Bio sam protivnik tih stvari! Borio sam se protiv svega toga, ali nju ne može niko da zaustavi. Ona je glavna, ona se pita za sve, ona sve vodi. Ja, kao Lunin otac, nisam uopšte uključen u stvari koje se tiču mog deteta. Sve to što njena majka radi, uništava celu porodicu i sve oko nas. Pre ulaska u „Zadrugu 2“ bio je dogovor da Anabela bude isključena iz svih tema vezanih za rijaliti, zato što može da poremeti Lunu. Luna je to sama zahtevala. Ali je majka nije poslušala! Ona je svih devet meseci 100% iz pozadine bila u kontaktu sa svojim botovima, koji su zajedničkim snagama radili na štetu Lune. Bavili su se Markom. Slušala je njih šta Luna treba da radi i bila je opsednuta Markom. U par navrata sam joj rekao da to tako ne može. Tu ženu niko ne može da zaustavi. Morao sam sve ovo da kažem, dosta sam ćutao. U pitanju je moje dete, koje se tamo raspada i koje pati. Moja dužnost je da vam ovo prenesem. Morate da znate da Luna ovde nije apsolutno ništa kriva. Sve za svoje dete! Samo istina – napisao je Gagi.

Loading...

Postavlja se pitanje da li Luna može biti kažnjena diskvalifikacijom, s obzirom na to da su joj prenošene informacije iz spoljnog sveta

 

Izvor: Alo.rs

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *