„Bila sam zaljubljena u tebe, izigrao si me!“ Zadrugarka NAPRAVILA SKANDAL, obratila se Marku, Luna BESNA…

Toma Panić je imao duel sa Lunom Đogani, zbog toga što je Luna pričala da ju je Toma muvao, ali da ona nije želela da ima bilo šta sa njim. On joj je zbog toga izrekao brojne ružne reči, a Miljković je ustao u njenu odbranu i rekao kako jednom pravom muškarcu ne priliči da tako napada devojke.

Onda je na sve to reagovala Maja Marinković, koja je podsećamo bila u kratkoj vezi sa Miljkovićem i rekla mu da on nema pravo da bilo koga savetuje, zato što se prema njoj poneo isto.

– Ti si poslednji koji ovde treba da pričaš kako će on da se ophodi prema devojkama. Ti si ovde ženomrzac, ti si napadao sve ove devojke. Ja sam bila zaljubljena u tebe, ali si me ti izigrao. Ti ubeđuješ Tomu kako se on nije lepo ophodio prema Luni, a ti si ovde sve žene izvređao – vikala je Maja na Marka.

Loading...

On se odbranio tako što joj je rekao da je se ona igrala rijalitija što se za Lunu ne može reći.

– Ti govoriš svojoj devojci da ćeš da je šutneš, meni to ne možeš da govoriš. Ti imaš kompleks niže vrednosti. Nauči da budeš gospodin u 35 godina. Ti treba da naučiš kako treba da se ponašaš prema ženama. Napadaš tu dečka bezveze. Ti si uzdisao za mnom, a imao si devojku – nastavljala je Marinkovićeva.

Luna je sve slušala i gutala knedle.

Celu situaciju pogledajte ovde.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *