„Uplašila sam ga se, radio je ružne stvari!“ Aleksandra Subotić ISPRIČALA Maji ovo, a ona OSTALA ŠOKIRANA!

Aleksandra Subotić je iza sebe ostavila veoma turbulentnu nedelju. Ona je najpra izabrana za potrčka zajedno sa svojim bivšim momkom Davidom Dragojevićem, a potom je izglasana od strane zadrugara da se sa Pavlom Jovanovićem bori za opstanak u rijalitiju.

Aleks je sve to uspela da prebrodi i izađe kao pobednik, tako što se vratila u rijaliti, ali izgleda da je stres uticao na njeno tranutno stanje i zbog toga noću ima košmare. Jedan od njih je danas prepričala Maji Marinković.

– Sanjala sam kako sam u nekoj spavaćoj sobi i ta soba ima puno fioka i ogledala. Taj sto za šminkanje pripada nekom čoveku koji je radio neke ružne stvari. I ja otvaram taj sto i tamo neke štikle zlatne, neki kamen, neke sveće. Ja imam trip da je to poklanjao nekoj devojci. Tu se ne zna šta je lepše i tu neki majmun grize tu sveću. Imam neki stari telefon i neki lik mi se javi na Vajberu. Ja sam se uplašila od njega. Ja u snu odlazim kod njega i tamo neka devojka koja je veoma ružna i ja uđem u taj krevet i tu sam se već probudila. Mršava devojka i veoma je ružna – prepričavala je Aleksandra.

Loading...

Maja je bila iznenađena ovom pričom ali nije znala da odgonetne san.

Celu situaciju pogledajte ovde.

 

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *