RAT ZBOG POZNATE PEVAČICE? Lukas i Pejović u ŽESTOKOJ SVAĐI! Aco pozvao Lukasa i BESNO mu rekao…

Posle više od 20 godina, prijateljstvo Ace Lukasa i Ace Pejovića navodno je puklo, a kako tvrdi Srpski Telegraf to se desilo zbog popularne pevačice Maje Berović. 

Kako ovaj list dalje tvrdi, bosanska pevačica je bila glavni razlog da Pejović precrta Lukasa i sve to zbog dueta.

Navodno, dobro obavešteni izvor Srpskog Telegrafa tvrdi da je Pejović dogovorio duet, ali je koncepciju promenio Lukas, koji je ubedio Maju da je bolje da sa njim snimi duet.

Loading...

– Pejović je angažovao Bubu i Džalu da urade letnji hit za njega i Berovićku, a kada je dobio pesmu, bukvalno je bio u transu. Pozvao je Maju, rekao joj da imaju letnji hit i dogovorili su se da uđu u studio za nekoliko dana, ali je navodno Lukas tada umešao prste. Nazvao je Maju i rekao da ima pesmu koja je kao stvorena za duet i da bi bilo bolje da sa njim snimi. Navodno, bio je toliko uverljiv, da je uspeo da ubedi pevačicu – tvrdi izvor Srpskog Telegrafa i dodaje:

– Maja je zatim zvala Pejovića i rekla mu to, a ovaj je poludeo. Nazvao je Lukasa i rekao mu da nije u redu što to radi, ne zbog pesme, već zbog principa i poštovanja. Lukas mu je tada odbrusio da Maja nije njegovo vlasništvo, pa da on određuje s kim će da radi duet, što je Pejovića isteralo iz takta te mu je spustio slušalicu – tvrdi izvor ovo lista.

Maja Berović i Aco Pejović nisu odgovarali na pozive novinara povodom ove teme, ali je zato Lukas bio raspoložen da govori, ali ne baš direktno o Pejoviću:

– Ja sam u odličnim odnosima sa svojim kolegama. Kod nas nema timova, ja nigde ne prelazim i nikome se ne klanjam i zabole me ko je sa kim dobar, a ko nije. Ja sam dobar sa svima – odgovorio je popularni Aca Lukas.

 

Izvor: Srbija Danas/Srpski telegraf

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *