Uzimao novac od Luninih fanova?! Bivša Đoganijeva verenica otkriva – ĆERKU KORISTI ZBOG NOVCA?!

Kako navodi „Kurir“, bivša verenica Gagija Đoganija osula je paljbu po svom bivšem dragom!

– Gagi Đogani je psihopata koji nema ni stida ni srama, a ni poštovanja prema majci svoje dece Anebeli Atijas – tvrdi Milena Mikić, koja je četiri godine bila u vezi sa denserom.

Nju je, kako navode mediji, Đogani navodno prebio 2017. godine u svom stanu na Vidikovcu. O tome nije želela detaljno da priča, ali joj je pukao film kad je čula kako ju je denser označio kao nasilnu i onda olajava bivšu ženu Anabelu, pa je rešila da ga raskrinka.

Loading...

– Dovoljno sam bila s Gagijem da znam ko je i šta je. U toj porodici Anabela je njihovoj deci bila i ostala mama i tata. Sve je finansirala: školu, treninge, privatne časove. Gagi nikad nije bio kod kuće, a njegove ćerke sam non-stop čuvala ja. Malo je reći da mi je na tome Anabela bila zahvalna. Dok je nisam upoznala, mislila sam da je ona monstrum, jer ju je on tako predstavljao. Pljuvao je i o njoj govorio sve najgore. Hvala bogu, sticajem okolnisti sam je upoznala i shvatila da je ona jedna plemenita žena i borac – otkrila je Milena na početku razgovora.

Iako je izbegavala da govori o Đoganiju, sada je otkrila sve što, kako ona tvrdi, zna.

– Njega samo pare zanimaju. Zvuči ružno, ali i rođenu ćerku koristi samo da bi došao do novca. Luna ga voli i pomaže mu, ali njemu nikad dosta.  Zahvaljujući tome što je Luna bila ta o kojoj je cela Srbija pričala u prvoj sezoni „Zadruge“, on je preko društvenih mreža upoznavao žene od kojih je uzimao novac na konto svoje ćerke. Stupio je u kontakt s fanovima iz celog sveta koji su Luni slali stvari i novac, a on je to raspoređivao kako mu je odgovaralo – tvrdi Milena.

– Jednom prilikom je uzeo pare za operaciju od mene i Anabele. Kukao je kako su mu isključili struju, a Anabela se sažalila i platila sve što je bilo potrebno. Umeo je da joj iskamči novac za budalaštine. Jednoj ženi iz Mađarske uzeo je 10.000 evra navodno da snimi duet, a onda se nije javio. Uzimao je ženama iz inostranstva da plati račune, svako se sažali i pošalje mu. Jedna mu je slala 800 evra nedeljno dok nije shvatila ko je on – kaže Milena.

 

Izvor:  

Loading...

About Autor

Check Also

SLOBINA IZJAVA ŠOKIRALA SVE: „Najbolji prijatelj gori od neprijatelja“ Evo o čemu se radi!

Pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović, aktivan je na svojim društvenim mrežama, na kojima osim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *